Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364075 Márka: Hurtel

Bőr fliptok iPhone 16-hoz - fekete tok


Cikkszám: Leather Book Case for iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769364075 | Márka: Hurtel

Bőr fliptok iPhone 16-hoz - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bőr fliptok iPhone 16-hoz - fekete
A klasszikus védőfedélnek köszönhetően a Bőr fliptok megvédi okostelefonját a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha hátizsákban, táskában vagy zsebben hordja. Az erős mágneses zár megakadályozza a véletlenszerű kinyílást, és a belső zsebek lehetővé teszik a fizetési kártyák és bankjegyek kényelmes tárolását. Ezenkívül a tokot állvánnyá lehet hajtani, ami megkönnyíti a filmek nézését és a telefon vízszintes használatát.

Specifikáció:
- Sorozat: Bőr fliptok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Szín: Fekete

A Bőr fliptok legfontosabb előnyei:
- Megvédi a telefon képernyőjét a sérülésektől. A fedél megvédi az okostelefont a karcolásoktól és repedésektől.
- Megakadályozza a véletlenszerű kinyílást. Az erős mágneses zár tartja a fedelet a helyén.
- Tárolhatja a fizetési kártyákat és bankjegyeket. Négy zseb a fedél belsejében tökéletes kártyák és bankjegyek tárolására.
- Kényelmes vízszintes megtekintést tesz lehetővé. A tok fedele stabil támasztékká hajtható.
- Elegáns és tartós kivitelezés. Az öko-bőr könnyen karbantartható.

Teljes képernyővédelem
A Bőr fliptok teljes védelmet nyújt okostelefonja számára a klasszikus fedél révén. A fedél nemcsak a képernyőt védi a karcolások és repedések ellen, hanem eleganciát is kölcsönöz az egész készüléknek. A tok tökéletes a telefon hátizsákban, táskában vagy zsebben történő tárolására, anélkül, hogy a sérülésektől kellene tartani.

Erős mágneses zár
A Bőr fliptok erős mágneses zárral van ellátva, amely biztosítja, hogy a fedél mindig a helyén maradjon. Ez a megoldás rendkívül praktikus, különösen olyan helyzetekben, amikor a telefon esetleg véletlenszerűen kinyílhat. Megvédi a képernyőt és a tok belsejét a sérülésektől.

Praktikus kártyazsebek
Négy zseb a Bőr fliptok fedélén belül ideális hely fizetési kártyák, bankjegyek vagy egyéb apróságok tárolására. Ezzel a megoldással a tok nem csupán a telefon védelmét biztosítja, hanem kényelmes pénztárcaként is szolgál. Elfelejtheti, hogy külön pénztárcát kell magával vinnie.

Kényelmes vízszintes megtekintés
A Bőr fliptok lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja telefonját a fedél stabil támasztékká való hajtásának köszönhetően. Ez ideális megoldás azok számára, akik gyakran néznek filmeket, böngésznek fényképek között vagy videohívásokat bonyolítanak. Ezzel a funkcióval élvezheti kedvenc tartalmait a telefon képernyőjén, anélkül, hogy kézben kellene tartania.

Stílus és elegancia az öko-bőrnek köszönhetően
A Bőr fliptok öko-bőrből készült, ami elegáns megjelenést biztosít. Ideális választás azok számára, akik értékelik a stílus és praktikusság kombinációját, miközben eleganciát kölcsönöznek okostelefonjuknak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett