Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339143459 Márka: BMW

BMW Tricolor M Collection tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: BMW000715-0 | EAN/Vonalkód: 3666339143459 | Márka: BMW

BMW Tricolor M Collection tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az exkluzív iPhone tokot a népszerű autógyártó BMW márkanévvel látták el. Az új kollekció egy luxus kiegészítő az iPhone készülékéhez, amely a járművek M Power csomagjának sportos jellegét tükrözi. A BMW az egyik legexkluzívabb autógyártó a világon. Ez a név a luxussal, minőséggel, precizitással és a tökéletességgel azonosítják minden részletben. Ezek az értékek kerültek át az új Tricolor M Collection kollekcióba.

Prémium kategóriás termék: A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, amely magas minőségű ökológiai bőrrel van megerősítve. A polikarbonát biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a bőr pedig elegáns és előkelő megjelenést ad a tok számára. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütésektől, és egyben biztosítja a tok könnyű illeszkedését a telefonra. Kissé megemelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Emelje ki kifinomult stílusát! A kollekció esztétikája még a legkifinomultabb ízléseket is lenyűgözi. A klasszikus BMW színeiben pompázó feltűnő csíkokat egyértelmű BMW és M Power márkajelzések emelik ki. Ezek az extrák nemcsak stílusossá teszik a tokokat, hanem kiemelik a borítók ragadozó jellegét is, vonzva azoknak a figyelmét, akik egyedi kiegészítőket keresnek. A Tricolor M Collection kollekcióban egy telefontok nem csupán egy praktikus eszköz a telefon védelméhez, hanem egy előkelő darab is azoknak az embereknek, akik ki akarnak tűnni elegáns stílusukkal és magas minőséggel, valamint erős kötődéssel a bajor autógyártóhoz. Az elegancia és kifinomultság kombinációjának köszönhetően ezek a tokok tökéletesen kiemelkednek a többi termék közül.

A termék a BMW márkanév engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Tricolor M Collection
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett