Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339143442 Márka: BMW

BMW Tricolor M Collection tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000714-0 | EAN/Vonalkód: 3666339143442 | Márka: BMW

BMW Tricolor M Collection tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Tricolor M Collection
Az exkluzív iPhone tok a népszerű autókonszern, a BMW márkajelzésével van ellátva. A legújabb kollekció egy luxuskiegészítőt kínál az iPhone-odhoz, amely a BMW M Power sportautó sorozatának karakterét idézi. A BMW a világ egyik legexkluzívabb autógyártója. Ez a név a luxussal, a minőséggel, a precizitással és a kiválósággal azonosítja magát minden részletében. Ez a filozófia köszön vissza a legújabb Tricolor M Collection kollekcióban is.

Prémium minőségű termék
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, amelyet magas minőségű műbőrrel erősítettek meg. A polikarbonát tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a műbőr elegáns és prémium megjelenést kölcsönöz a toknak. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütésektől, miközben könnyen illeszkedik a készülékhez. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérüléstől, míg a fényképezőgép lencséje körüli emelt élek megakadályozzák az optika törését vagy karcolását.

Emeld ki kifinomult természeted!
A kollekció esztétikája még a legigényesebb ízléseket is elbűvöli. A klasszikus BMW színeket felvonultató, jellegzetes csíkokat a BMW és az M Power logók teszik még hangsúlyosabbá. Ezek a kiegészítők nemcsak stílust kölcsönöznek, hanem a tok sportos karakterét is kiemelik, felhívva a figyelmet az egyedi kiegészítőket kereső vásárlókra. A Tricolor M Collection kollekcióban a telefontok nemcsak praktikus védelmet nyújt, hanem elegáns stílust és magas minőséget is közvetít, valamint a bajor autós óriás iránti elkötelezettséget. Az eleganciát és kifinomultságot ötvöző designnal ez a tok messze kitűnik a többi termék közül.

A termék a BMW licencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: Tricolor M Collection
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Műbőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett