Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339145514 Márka: BMW

BMW Szilikon Nagy Logós MagSafe tok iPhone 15 Pro - piros


Cikkszám: BMW000814-0 | EAN/Vonalkód: 3666339145514 | Márka: BMW

BMW Szilikon Nagy Logós MagSafe tok iPhone 15 Pro - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Szilikon Mintás MagSafe Kivételes minőségű tok, amelyet a világ egyik legismertebb autóipari vállalata jegyez. A Szilikon Nagy Logós MagSafe kollekció az exkluzív megjelenéssel és a luxus karakterrel azonosul - mindezek a jellemzők tökéletesen tükrözik a bajor autóipari óriást, amely híres a hihetetlenül precíz kidolgozásáról és páratlan minőségéről. E kollekció minden terméke lenyűgöz a praktikusságával és elegáns megjelenésével, amit minden bizonnyal értékelni fog mindenki, aki szereti a minőségi kiegészítőket, amelyek kiemelik a tulajdonos kifogástalan ízlését.

Kiváló minőségű anyagok A magas minőségű tok nagyon gondosan készült. A tokok belseje erős TPU-ból készült, amely megvédi a telefont a sérülésektől, a felső része pedig puha szilikonnal van bevonva, ami biztos fogást biztosít a kézben. A tokok belseje puha mikroszálas anyaggal van bélelve, amely stabilizálja az eszközt és biztosítja a biztonságát a véletlenszerű kicsúszás ellen. Ezenkívül a mikroszálas anyagon dombornyomott BMW logó található, mely kiemeli a kollekció eredetiségét.

Egy tok, amely tökéletesen illeszkedik a készülékhez A stílusos védőtok célja, hogy megvédje az eszközt és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A készülékhez való pontos illeszkedés garantálja a smartphone védelmét a karcolások és ütődések ellen. A kijelző és a kamera lencséje körüli enyhén megemelt élek megakadályozzák a telefon megkarcolódását, míg a rugalmas és puha TPU oldalak lehetővé teszik a gyors és problémamentes felhelyezést. A tokok rendelkeznek minden szükséges kivágással a portokhoz és integrált gombfedőkkel.

Lélegzetelállító megjelenés A kollekciót egy függőlegesen elrendezett nagy BMW logó és egy kis embléma díszíti a finom bőrön - ezek tökéletesen illeszkednek a Szilikon Nagy Logós kollekció exkluzív dizájn koncepciójához. Finom, ámde lenyűgöző kidolgozásuk egyedülálló karaktert kölcsönöz a toknak, tökéletesen kiemelve az iPhone tulajdonosának luxus stílusát. Minden részlet gondosan átgondolt, amit a kifinomult kialakítás tükröz, mely az eleganciát és a tartósságot kombinálja, egyedülálló használati élményt nyújtva a BMW márka rajongóinak. Egy kis fém márkalogó továbbá hangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét.

Töltés vezeték nélkül! A tokban található mágneses gyűrű nemcsak biztosítja a MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabilan is tartja a készüléket a töltési folyamat során, megszüntetve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem praktikussá is a mindennapi használat során. A terméket a BMW márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Szilikon Nagy Logós MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett