Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339145521 Márka: BMW

BMW Szilikon Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - piros


Cikkszám: BMW000815-0 | EAN/Vonalkód: 3666339145521 | Márka: BMW

BMW Szilikon Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Szilikon Mintás MagSafe Kiváló minőségű tok, amelyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari vállalata szignált. A Szilikon Big Logo MagSafe kollekció exkluzív megjelenéssel és luxus karakterrel bír - mindegyik tulajdonság tökéletesen jellemzi a bajor autóipari óriást, amely híres a hihetetlen precizitású megmunkálásról és termékei páratlan minőségéről. A kollekció minden darabja lenyűgöz praktikusságával és elegáns megjelenésével, amit biztosan értékelni fog mindenki, aki szereti a magas minőségű kiegészítőket, amelyek kihangsúlyozzák a tulajdonos kifogástalan ízlését.

Prémium minőségű anyagok A kiváló minőségű tok nagyon gondosan készült. A tokok magja erős TPU-ból készült, amely megvédi a telefont a sérülésektől, a teteje pedig puha szilikonnal van bevonva, így a telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe. A tokok belseje puha mikroszálas borítással van bélelve, amely stabilizálja a készüléket és biztosítja a biztonságot a véletlen csúszások ellen. A mikroszálas borításban egy domborított BMW logó található, ami kiemeli a kollekció eredetiségét.

Tökéletesen illeszkedő tok A stílusos védőtok célja, hogy megvédje a készüléket és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A készülékhez való pontos illeszkedés garantálja a smartphone védelmét a karcolások és ütések ellen. Az enyhén megemelt élek a képernyő és a kamera lencséje körül megvédik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak lehetővé teszik a gyors és problémamentes telepítést. A tokok rendelkeznek minden szükséges kivágással a portokhoz és beépített gombborítókkal.

Lenyűgöző megjelenés A kollekciót egy függőlegesen elhelyezett nagy BMW logó és egy kis jelkép díszít finom bőrön - ezek tökéletesen illeszkednek a Szilikon Big Logo kollekció exkluzív dizájnjához. Finom, de lenyűgöző kivitelezésük különleges karaktert kölcsönöz a toknak, amely tökéletesen kiemeli minden iPhone tulajdonos luxus stílusát. Minden részlet gondosan lett megtervezve, ami látható a kidolgozott dizájnban, amely eleganciát és tartósságot ötvöz, egyedi élményt nyújtva a BMW márka szerelmeseinek. Egy kis fém márkás logó tovább hangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét.

Töltse vezeték nélkül! A tokban található mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elcsúszásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nem csak esztétikus kiegészítővé válik, hanem egy mindennapi használatra is funkcionális eszközzé. A termék BMW márkaengedéllyel készült.

Műszaki adatok Gyűjtemény: Szilikon Big Logo MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC/Szilikon Szín: Piros Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett