Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339144654 Márka: BMW

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: BMW000692-0 | EAN/Vonalkód: 3666339144654 | Márka: BMW

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Liquid Silicone MagSafe

Tökéletes tok BMW rajongóknak, amely még egyedibbé teszi az iPhone-ját. A stílusos és elegáns tok tartós, kiváló minőségű anyagokból készült – azoknak tervezték, akik nemcsak az elegáns megjelenést, hanem a telefonjuk védelmét is értékelik. A kollekció minimalista stílusával és praktikusságával kápráztat el, merítve a BMW örökségéből és a márka jellemzőiből – a bemutatott luxus termékek minden részletükben kifinomultak, és a legmagasabb színvonalú kidolgozással készültek. A termék esztétikája vonzza a figyelmet és nagyon vonzó lehet.

Gyors és egyszerű töltés! A kollekció egyik jellegzetes tulajdonsága egy mágneses gyűrű, amely lehetővé teszi a tokba helyezett telefon egyszerű és gyors töltését. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel, biztosítva a mágneses töltést. A gyűrű színe kontrasztot képez az egész színvilággal, így díszítve ezt a fedőkollekciót.

Kiváló minőségű anyagok

A magas minőségű tokot nagyon gondosan készítették el. A tokok magja erős TPU-ból készült, amely védi a telefont a sérülésektől, a felső rész pedig puha szilikon borítású, amely biztosítja a telefon biztonságos fogását. A tokok belseje puha mikroszálas béléssel van ellátva, amely stabilizálja az eszközt és biztosítja a biztonságot a véletlen elcsúszás ellen. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megóvja készülékét, és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A készülékhez pontosan illeszkedő tok, amely megvédi az okostelefont a karcolásoktól és ütésektől. Finoman megemelt élek a képernyő és a kamera lencséje körül védik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak lehetővé teszik a gyors és problémamentes telepítést. A tokokon minden szükséges kivágás megtalálható a portok számára, valamint integrált gombfedők. Ezt a tok sorozatot egy kis fém embléma egészíti ki, amely az elismert bajor autómárka logóját tartalmazza, amely szintén igazolja a termék hitelességét és legmagasabb minőségét.

A terméket a BMW márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
- Kollekció: Signature Liquid Silicone MagSafe
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU/Szilikon
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7" / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett