Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339232689 Márka: BMW

BMW Signature Leather Wordmark Cord tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: BMW000781-0 | EAN/Vonalkód: 3666339232689 | Márka: BMW

BMW Signature Leather Wordmark Cord tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Leather Wordmark Cord Kivételes minőségű tok, amit a világ egyik legismertebb autókonszernje jegyez. A Signature Leather Wordmark Cord kollekció a luxus megjelenés, a kiváló védelem és a hihetetlen funkcionalitás tökéletes kombinációja – mindegyik tulajdonság tökéletesen jellemzi a bajor autóipari óriást, mely híres a lenyűgöző kidolgozási pontosságáról és termékei páratlan minőségéről. A kollekció minden terméke praktikusságával és elegáns megjelenésével nyűgöz le, amit biztosan értékelni fog mindenki, aki kedveli a magas színvonalú kiegészítőket, melyek kiemelik a tulajdonos kifogástalan ízlését.

Kiváló minőségű anyagok Az exkluzív BMW tok a Signature Leather Wordmark Cord kollekcióból kiemelkedik kiváló kidolgozásával és az anyagok gondos megválasztásával. A természetes bőr, amelyből a tok készült, nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem tartósságot és ellenállóságot is a sérülésekkel szemben. Az élek gyártásához használt rugalmas TPU könnyű összeszerelést és szétszerelést tesz lehetővé, miközben biztosítja a készülék védelmét. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét, és elegáns megjelenést kölcsönözzön neki. A borító pontosan illeszkedik a készülékhez és garantálja annak biztonságát a karcolások és ütések ellen.

Lenyűgöző megjelenés A kollekciót egy függőlegesen elhelyezett nagy BMW logó díszíti a finom bőrön – ezek tökéletesen illeszkednek a Signature Leather Wordmark Cord kollekció exkluzív dizájnkoncepciójához. Finom, mégis lenyűgöző kidolgozással egyedi karaktert kölcsönöznek a tok számára, tökéletesen hangsúlyozva minden iPhone tulajdonosának luxusstílusát. Minden részlet gondosan kidolgozott, ami a kifinomult dizájnban látható, amely az eleganciát és a tartósságot ötvözi, egyedi használati élményt teremtve a BMW márka szerelmeseinek. A kis BMW márkalogó tovább hangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét.

További funkcionalitás Minden tok egy kis szíjjal van felszerelve, amely illeszkedik a tok színéhez – ez további védelmet nyújt okostelefonjának a sérülésekkel vagy elvesztéssel szemben, és lehetővé teszi, hogy mindig közel tartsa magához a telefonját. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. A szíj nem hosszú, így a csukló köré tekerve is viselhető.

A terméket a BMW márka licencével gyártják.

Műszaki adatok Gyűjtemény: Signature Leather Wordmark Cord Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC/Természetes bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett