Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339232665 Márka: BMW

BMW Signature Leather Wordmark Cord tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: BMW000779-0 | EAN/Vonalkód: 3666339232665 | Márka: BMW

BMW Signature Leather Wordmark Cord tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Leather Wordmark Cord Kivételes minőségű tok, amelyet a világ egyik legismertebb autóipari márkája szignált. A Signature Leather Wordmark Cord kollekció tökéletes kombinációja a luxus megjelenésnek, kiváló védelemnek és hihetetlen funkcionalitásnak - ezek mindegyik jellemző tökéletesen jellemzi a báváriai autóipari óriást, amely híres a kivitelezés elképesztő precizitásáról és termékei páratlan minőségéről. Minden termék ebből a kollekcióból lenyűgözi gyakorlatiasságával és elegáns megjelenésével, amelyet minden bizonnyal nagyra értékelnek azok, akik kedvelik a magas minőségű kiegészítőket, amelyek kiemelik a tulajdonos kifogástalan ízlését.

Kiváló minőségű anyagok Az exkluzív BMW tok a Signature Leather Wordmark Cord kollekcióból kiemelkedik kiváló kivitelezésével és az anyagok gondos kiválasztásával. A természetes bőr, amiből a tok készült, nemcsak elegáns megjelenést garantál, hanem tartósságot és ellenállóságot a sérülésekkel szemben is. A tok éléinek gyártásához használt rugalmas TPU könnyű összeszerelést és szétszerelést tesz lehetővé, miközben biztosítja a készülék védelmét. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét és elegáns megjelenést kölcsönözzön neki. A tok pontosan illeszkedik a készülékhez, és garantálja a készülék biztonságát a karcolásokkal és ütésekkel szemben.

Lenyűgöző megjelenés A kollekció függőlegesen elhelyezett nagy BMW logóval van díszítve a finom bőrön - tökéletesen illeszkednek a Signature Leather Wordmark Cord kollekció exkluzív dizájn koncepciójába. Finom, mégis lenyűgöző kidolgozásuk egyedi jelleget ad a toknak, amely tökéletesen hangsúlyozza minden iPhone tulajdonos luxus stílusát. Minden részlet gondosan átgondolt, ami a kifinomult dizájnban látható, amely egyesíti az eleganciát a tartóssággal, és egyedülálló felhasználói élményt teremt a BMW márka szerelmesei számára. A kis BMW márkalogó tovább hangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét.

További funkcionalitás Minden tok egy kis pánttal van felszerelve, amely színben illeszkedik a tokoz. Ez tovább védi okostelefonját a sérülésektől vagy elvesztéstől, és lehetővé teszi, hogy mindig közel tartsa telefonját. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata közben. A pánt nem hosszú, így a csuklóra tekerhető. A termék BMW márkájú licenc alapján készült.

Műszaki adatok Kollekció: Signature Leather Wordmark Cord Típus: Hardcase Anyag: TPU/PC/Természetes bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett