Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339232672 Márka: BMW

BMW Signature Leather Wordmark Cord iPhone 15 Pro tok - fekete


Cikkszám: BMW000780-0 | EAN/Vonalkód: 3666339232672 | Márka: BMW

BMW Signature Leather Wordmark Cord iPhone 15 Pro tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Signature Leather Wordmark Cord kiváló minőségű tok, melyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari vállalata fémjelez. A Signature Leather Wordmark Cord kollekció tökéletes kombinációja a luxus megjelenésnek és a kiváló védelemnek, valamint a hihetetlen funkcionális kialakításnak – mindezek a jellemzők tökéletesen karakterizálják a bajor autóipari óriást, amely híres a kivételes kidolgozási pontosságáról és termékei páratlan minőségéről.

Ebből a kollekcióból minden termék praktikusságával és elegáns megjelenésével lenyűgöz, amit mindenki értékelni fog, aki szereti a minőségi kiegészítőket, amelyek a tulajdonos kifogástalan ízlését hangsúlyozzák.

Csúcskategóriás anyagok
Az exkluzív BMW tok a Signature Leather Wordmark Cord kollekcióból kiváló kivitelezéséről és gondos anyagválasztásáról ismeretes. A tokot alkotó természetes bőr nemcsak elegáns megjelenést, hanem tartósságot és károsodás elleni védelmet is biztosít. A rugalmas TPU, amelyet az élek elkészítéséhez használtak, megkönnyíti a tok fel- és leszerelését, miközben biztosítja a készülék védelmét. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megóvja készülékét és elegáns megjelenést kölcsönözzenek neki. A tok pontosan illeszkedik a készülékhez, és biztosítja a védelmet a karcolások és ütések ellen.

Lenyűgöző megjelenés
A kollekciót egy függőlegesen elhelyezett nagy BMW logó díszíti a finom bőrön – tökéletesen illeszkednek a Signature Leather Wordmark Cord kollekció exkluzív design koncepciójába. Aprólékos kivitelük egyedi karaktert kölcsönöz a toknak, amely tökéletesen kiemeli minden iPhone tulajdonos luxus stílusát. Minden részlet aprólékosan meg van tervezve, ami látható az elegancia és tartósság kombinációjában, egyedi használati élményt teremtve a BMW márka szerelmeseinek. A kis BMW márkalogó további hangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét.

További funkcionalitás
Minden tokot egy kis, a tok színével megegyező szíjjal szereltek fel – ez további védelmet nyújt okostelefonja számára a sérülés vagy az elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy mindig közel tartsa telefonját. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatához. A szíj rövid, így csuklóra tekerve viselhető.

A termék a BMW márkanév licencével gyártva.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Signature Leather Wordmark Cord
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Természetes bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett