Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339323349 Márka: BMW

BMW Sign Bőr Textured és Line MagSafe iPhone 16 Pro tok - Szürke


Cikkszám: BMW000896-0 | EAN/Vonalkód: 3666339323349 | Márka: BMW

BMW Sign Bőr Textured és Line MagSafe iPhone 16 Pro tok - Szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az exkluzív BMW Sign Bőr Textured és Line MagSafe tok a világ egyik legnépszerűbb autóipari vállalatának aláírásával ellátott kiváló minőségű tok.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség - Az egyedülálló mintázat tökéletesen kiemeli a kollekció különlegességét. A sima és a rombusz mintás bőr kombinációja rendkívül elegáns motívumot alkot, amely különleges karaktert kölcsönöz telefonodnak. Az egyedi dizájnt egy vékony vonal gazdagítja, ami dinamikus és modern jelleget ad ennek a kollekciónak. A gyűjtemény kiegészítése a kis fém BMW logó, amely egyben a termék legmagasabb minőségének és hitelességének a megerősítése.

A részletekre való odafigyelés - A Sign Bőr Textured és Line MagSafe tok a kiváló dizájn és funkcionalitás tökéletes kvintesszenciája. A kollekció tokjainak gyártása során a legjobb minőségű marhabőrt használták, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem hosszú éveken át tartó tartósságot is garantál.

Az enyhén megemelt szélek a kijelző és a kamera lencséje körül védelmet nyújtanak a karcolások ellen, miközben a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és problémamentes felszerelést tesznek lehetővé. A tokokon minden szükséges kivágás megtalálható a portokhoz, valamint integrált gombvédők is vannak.

Töltsd fel telefonod vezeték nélkül! - A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosít. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erősen tartják az iPhone-t a MagSafe töltőhöz.

A tok a BMW cég licencével készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: Sign Leather Textured és Line MagSafe

Típus: Hardcase

Anyag: Természetes bőr/TPU/PC

Szín: Szürke

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett