Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339234478 Márka: BMW

BMW Perforated Twisted Line MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000787-0 | EAN/Vonalkód: 3666339234478 | Márka: BMW

BMW Perforated Twisted Line MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Perforated Twisted Line MagSafe. A BMW elegáns telefontok-kollekciója kiváló választás a bajor autóipari óriás rajongói számára, akik olyan tokot keresnek telefonjukhoz, amely nemcsak védi az eszközt, hanem magas színvonalú megjelenést is biztosít, és egyedivé teszi telefonjukat. A kollekció lenyűgöz egyedi megjelenésével, és egyértelműen utal a bajor autóipari óriás örökségére - a kollekció a legmagasabb szintű kivitelezést képviseli, minden részlet rendkívül kidolgozott, akárcsak a bajor autóipari óriás összes terméke.

Tökéletes kivitelezés és lenyűgöző megjelenés. A tok külső rétege magas minőségű ökológiai bőrrel van bevonva, amely elegáns megjelenést kölcsönöz, és védi a telefont a kopásoktól és karcolásoktól. Minden tok felületét perforáció és egy függőleges fehér csík teszi vonzóbbá - ezeknek az elemeknek köszönhetően a tok egyedi és figyelemfelkeltő. A legmagasabb minőségű bőr használata hosszú távon kifogástalan megjelenést garantál. A tok hátsó része továbbá polikarbonáttal van megerősítve, amely növeli az ütésállóságot és védi a telefont az esetleges sérülésektől. A TPU-ból készült rugalmas oldalak jó fogást biztosítanak, amely lehetővé teszi a telefon szilárd tartását a kézben. Kissé megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső szélek megóvják az optikát a törése vagy karcolódása ellen. A kollekció exkluzivitását a klasszikus BMW márkalogó és az M Power csomag hangsúlyozza, ami szintén a termék hitelességének és magas minőségének megerősítése.

Töltsön vezeték nélkül! A tokban található mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást biztosít a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem mindennapi használatra alkalmas funkcionális eszközzé. A Perforated Twisted Line MagSafe kollekció tokja tökéletes választás minden BMW-rajongó számára, akik nemcsak az elegáns megjelenést, hanem telefonjuk védelmét is fontosnak tartják.

A termék a BMW márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Perforated Twisted Line MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett