Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339234706 Márka: BMW

BMW Perforált Tricolor Line tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: BMW000783-0 | EAN/Vonalkód: 3666339234706 | Márka: BMW

BMW Perforált Tricolor Line tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Perforált Tricolor Line
A telefonokhoz kínált elegáns tok kollekció a BMW licence alatt készült, és kiváló választás azon rajongók számára, akik nem csak a készülék védelmére, hanem annak prémium megjelenésére is figyelmet fordítanak, így a telefonjuk egyedi lesz. A kollekció különleges megjelenésével lenyűgöz, és egyértelműen utal a bajor autóipari óriás örökségére - a kollekció a legmagasabb minőségű kidolgozással büszkélkedik, minden részlete rendkívül kifinomult, akárcsak a bajor autóipari óriás többi terméke.

Tökéletes kivitelezés és lenyűgöző megjelenés
A tok külső rétege kiváló minőségű eco-bőrrel van borítva, ami elegáns megjelenést kölcsönöz és védi a telefont a kopásoktól és karcolásoktól. Minden tok felületét perforáció és a BMW márka színeiben pompázó háromszínű vonal díszíti, mely függőlegesen fut végig az egész tokon - ezeknek az elemeknek köszönhetően a tok egyedi és figyelemfelkeltő lesz. A kiváló minőségű bőr használata hosszú ideig hibátlan megjelenést garantál.

A tok hátlapját továbbá polikarbonáttal erősítették, ami növeli az ütésállóságot és védi a telefont az esetleges sérülésektől. A rugalmas TPU oldalak jó tapadást biztosítanak, ami lehetővé teszi a telefon biztos tartását a kézben. A kissé megemelt külső szélek megvédik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek óvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

A kollekció exkluzivitását a klasszikus BMW fém logó és az M Power csomag hangsúlyozza, ami szintén a termék hitelességét és legmagasabb minőségét igazolja. A Perforált Tricolor Line kollekció tokja tökéletes választás lesz minden BMW rajongónak, akik nemcsak az elegáns megjelenést, hanem a telefonjuk védelmét is fontosnak tartják.

A termék a BMW márka licence alapján készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Perforált Tricolor Line
Típus: Hardcase
Anyag: TPU / PC / Eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett