Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339145972 Márka: BMW

BMW M Szilikon Mintázat MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: BMW000819-0 | EAN/Vonalkód: 3666339145972 | Márka: BMW

BMW M Szilikon Mintázat MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW Szilikon Mintázat MagSafe egy divatos védőtok, amely új, egyedi megjelenést kölcsönöz iPhone készülékednek. A kollekció lenyűgözi különleges megjelenésével, és egyben egyértelműen utal a bajor autóipari óriás örökségére - a kollekció a legmagasabb minőségű kidolgozással büszkélkedhet, minden részlet rendkívül kifinomult, akárcsak a bajor autóipari óriás összes terméke.

Kiváló minőségű anyagok A magas minőségű tok nagyon gondosan készül. A tokok magja erős TPU-ból készül, amely védi a telefont a sérülésektől, és a teteje puha szilikonnal van bevonva, így a telefon biztosan illeszkedik a kézbe. A tokok belseje puha mikroszálas anyaggal van bélelve, amely stabilizálja a készüléket és biztosítja annak biztonságát a véletlen elcsúszások ellen. Ezenkívül a mikroszálas anyagon dombornyomott BMW logó található, amely hangsúlyozza a kollekció eredetiségét.

Elit megjelenés A Szilikon Mintázat kollekció teteje a szokatlan megjelenésével nyűgöz le. Minden tok felső része hatszögletű mintázattal van díszítve, amely divatos külsőt és sportos karaktert ad a kollekciónak. A BMW elegáns dizájnjáról és kifinomult kiviteléről ismert és elismert, amely tökéletesen megmutatkozik ebben a védőtokrészletben. A tokot továbbá egy keskeny kék csík díszíti, amely a BMW márka szerves színe. Az egész betetőzése és a termék minőségének és hitelességének megerősítése egy kicsi BMW logó és az M csomag.

Egy tok, amely tökéletesen illeszkedik a készülékhez A stílusos védőtok célja, hogy megvédje a készülékedet, és divatos külsőt adjon neki. A pontos illeszkedés garantálja a telefon védelmét a karcolások és ütődések ellen. Finoman megemelt szélek a képernyő és a kamera lencséje körül védik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és problémamentes felhelyezést tesznek lehetővé. A tokok minden szükséges kivágást tartalmaznak a portok számára, valamint integrált gombfedéseket.

Tölts vezeték nélkül! A tokban lévő mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását biztosítja, ami gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, hanem azt is, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé, hanem a mindennapi használat funkcionális eszközévé is válik. A termék a BMW márka hivatalos engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Mintázat MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett