Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339145965 Márka: BMW

BMW M Szilikon Mintás MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete tok


Cikkszám: BMW000818-0 | EAN/Vonalkód: 3666339145965 | Márka: BMW

BMW M Szilikon Mintás MagSafe tok iPhone 15 Pro - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW Szilikon Mintás MagSafe divatos védőtok egyedi megjelenést kölcsönöz iPhone készülékednek. A kollekció lenyűgöz egyedi megjelenésével, ugyanakkor egyértelműen utal a bajor autóipari óriás örökségére - a kollekció a legmagasabb szintű kidolgozásával büszkélkedhet, minden részlet rendkívül kidolgozott, ahogy az a bajor autóipari óriás minden termékénél megszokott.

Kiváló minőségű anyagok. A kiváló minőségű tok nagyon gondosan készült. A tokok magja erős TPU-ból készült, amely védi a telefont a sérülésektől, a tetejét pedig puha szilikon borítja, amely biztosítja, hogy a telefon biztonságosan illeszkedjen a kézbe. A tokok belső felülete puha mikroszállal van bélelve, amely stabilizálja az eszközt és biztosítja annak védelmét a véletlen csúszásokkal szemben. Ezenkívül a mikroszál dombornyomott BMW logóval rendelkezik, amely hangsúlyozza a kollekció eredetiségét.

Elit megjelenés. A Szilikon Mintás kollekció teteje szokatlan megjelenésével lenyűgöz. Minden tok felső része hatszög mintával díszített, amely a kollekciónak divatos megjelenést és sportos jellegét kölcsönzi. A BMW elegáns dizájnja és kifinomult kidolgozása miatt ismert és értékelt, amely tökéletesen megjelenik ebben a védőtok kollekcióban. A tokot ráadásul egy keskeny kék csík díszíti, amely a BMW márka szerves színe. Az egész betetőzése és a termék minőségének és hitelességének megerősítése egy kis BMW logó és az M csomag.

Egy tok, amely tökéletesen illeszkedik a készülékhez. A stílusos védőtok úgy készült, hogy megvédje a készüléket, és divatos megjelenést biztosítson. Az eszközhöz való pontos illeszkedés garantálja az okostelefon védelmét a karcolásokkal és ütések ellen. A képernyő és a kamerablencse körüli enyhén megemelt élek megvédik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU szélek lehetővé teszik a gyors és problémamentes telepítést. A tokok minden szükséges kivágással rendelkeznek a portokhoz és beépített gombfedőkkel.

Töltés vezeték nélkül. A tokban lévő mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást garantál a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, megszüntetve a lehetséges elmozdulásokat vagy energia megszakításokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszközzé válik. A termék a BMW márkanév engedélyével készült.

Műszaki adatok: Kollekció: Szilikon Mintás MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC/Szilikon Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett