Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339324582 Márka: BMW

BMW M Simított Teljesen Bekerített Fém MagSafe tok iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000873-0 | EAN/Vonalkód: 3666339324582 | Márka: BMW

BMW M Simított Teljesen Bekerített Fém MagSafe tok iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW M Simított Teljesen Bekerített Fém MagSafe tok az M Simított Teljesen Bekerített Fém MagSafe kollekció exkluzív tokja, amelyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari márkája szignál.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség

A tokot a gombokon és a kamera kerete körüli fém betétek teszik különlegessé, ami modern és luxus megjelenést kölcsönöz neki. Az enyhén domború, kellemes tapintású felület kiemeli a kiváló minőségű kivitelezést, ugyanakkor kényelmes használatot biztosít. Az alsó részt egy fém BMW logó és egy M Power embléma díszíti, amelyek finoman, de határozottan igazolják a termék eredetiségét és presztízsét. Az egész készülék a funkcionalitást és az igényes esztétikát kombinálja.

Gondos részletek

Az M Simított Teljesen Bekerített Fém MagSafe tok a tökéletes dizájn és funkcionalitás kvintesszenciája. A tok külső rétege magas minőségű ökológiai bőrrel van bevonva, ami elegáns megjelenést kölcsönöz, és védi a telefont a karcolásoktól és horzsolásoktól. Az enyhén megemelt élek a kijelző és a kamera lencséje körül megvédik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és problémamentes felszerelést biztosítanak. A tok minden szükséges kivágást tartalmaz a portokhoz és integrált gombvédőkkel rendelkezik.

Töltsd vezeték nélkül a telefonodat!

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, ami kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe töltővel, gyors és könnyű töltést biztosítva. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone MagSafe töltőhöz.

A tok a BMW licencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: M Simított Teljesen Bekerített Fém MagSafe

Típus: Kemény tok

Anyag: Ökológiai bőr/TPU/PC/Mikroszál

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett