Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339323868 Márka: BMW

BMW M Perforated Tricolor Line MagSafe tok iPhone 16 Pro - Fekete


Cikkszám: BMW000853-0 | EAN/Vonalkód: 3666339323868 | Márka: BMW

BMW M Perforated Tricolor Line MagSafe tok iPhone 16 Pro - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW M Perforated Tricolor Line MagSafe tok egy exkluzív minőségű tartó, amelyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari márkája jegyez.

Egyedi megjelenése és kiváló minősége abban rejlik, hogy minden tok felületét perforálással és a BMW jellegzetes háromszínű ferde vonalával díszítik, ami vonzza a tekintetet. Ezek a dinamikus design elemek kiemelik a tokot a többi közül, sportos stílussal és eleganciával kombinálva. A klasszikus, fémes BMW logó és az M Power embléma tovább hangsúlyozza a kollekció exkluzivitását, garantálva az autentikusságot és a legmagasabb szintű kivitelezést. Ez a tok a presztízs, a funkcionalitás és a kifinomult esztétika tökéletes kombinációja.

Az M Perforated Tricolor Line MagSafe a kiváló design és a funkcionalitás abszolút megtestesítője. A tok külső rétege magas minőségű öko-bőrrel borított, amely elegáns megjelenést kölcsönöz és megvédi a telefont a kopásoktól és karcolásoktól. Finoman emelt szélei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és egyszerű felszerelést tesznek lehetővé. A tok minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz, valamint integrált védelemmel a gombok számára.

Töltsd fel telefonodat vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokban lévő mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, biztosítva az iPhone erős rögzítését a MagSafe töltőhöz.

A tok a BMW vállalat licencével készült.

Műszaki adatok:
Kolekció: M Perforated Tricolor Line MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: Öko-bőr/TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett