Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339324223 Márka: BMW

BMW M Lyuggatott és Varrt Vonal MagSafe tok iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000864-0 | EAN/Vonalkód: 3666339324223 | Márka: BMW

BMW M Lyuggatott és Varrt Vonal MagSafe tok iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW M Lyuggatott és Varrt Vonal MagSafe kollekció exkluzív fliptokja egy különleges minőségű védőtok, amelyet az egyik legnépszerűbb autóipari vállalat szignóz.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség jellemzi, amely felhívja figyelmünket egyedi dizájnjával, amely tökéletesen kiemeli a kollekció különlegességét. A sima és perforált bőr kombinációja, elegáns nylon cérnával varrva, egyedülálló megjelenést kölcsönöz a toknak, hangsúlyozva kifinomult esztétikáját. A modern stílus és a gondosan kiválasztott anyagok miatt a telefon nem csak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítővé is válik. A kollekciót a BMW fém logója és az M Power embléma teszi teljessé, amelyek az eredetiséget és a kiváló minőséget szimbolizálják.

Részletgazdagság jellemzi az M Lyuggatott és Varrt Vonal MagSafe tokot, ami a tökéletes dizájn és funkcionalitás kvintesszenciáját hordozza. A tok külső rétege kiváló minőségű ökobőrből készült, amely elegáns megjelenést kölcsönöz, és védi a telefont a karcolásoktól. Finoman megemelt szélek a kijelző és a kamera lencséje körül védelmet nyújtanak a karcolások ellen, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és egyszerű felhelyezést tesznek lehetővé. A tokok rendelkeznek minden szükséges kivágással a portok számára és integrált gombvédőkkel.

Töltsd vezeték nélkül a telefonod! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a telefonhoz, és erős tapadást biztosítanak az iPhone számára a MagSafe töltőhöz.

A tok licenc alapján készült a BMW cég számára.

Műszaki adatok:

- Kollekció: M Lyuggatott és Varrt Vonal MagSafe
- Típus: Hardcase
- Anyag: Ökobőr/TPU/PC/Nylon
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett