Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339235666 Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: BMW000794-0 | EAN/Vonalkód: 3666339235666 | Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap

Kivételes minőségű tok, melyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari vállalata jegyez. Az M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap kollekció a sportos karakter, a kiváló védelem és a lenyűgöző funkcionalitás tökéletes kombinációja - minden egyes jellemzője tökéletesen jellemzi a bajor autóipari óriást, amely a hihetetlen precizitásáról és termékeinek páratlan minőségéről ismert.

Lélegzetelállító megjelenés
A tokot egy bőr betét díszíti, amelyre karbon motívum van nyomtatva, és a karbon motívumot három csík emeli ki az M csomag színeiben, amelyek kiemelik ennek az elemnek az egyediségét. A kollekciót a BMW autóipari vállalat és az M csomag kis fém logója koronázza meg, amelyek a kollekció presztízsét és luxusát képviselik, igazolják a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. Ezek a kiegészítők nemcsak stílust kölcsönöznek, de kiemelik a tokok ragadozói jellegét is, felkeltve azok figyelmét, akik egyedi kiegészítőket keresnek.

Prémium osztályú termék
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja polikarbonátból (PC) készült, amelyet magas minőségű ökológiai bőrrel erősítettek meg. A polikarbonát biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns és presztízses megjelenést kölcsönöz a toknak. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, ami tökéletesen védi a telefont az ütések ellen, és egyben megkönnyíti a tok illeszkedését a telefonhoz. Enyhén emelt külső szélek védik a telefon kijelzőjét a sérüléstől, míg a kamerás lencsék körüli emelt szélek megelőzik a törést vagy karcolódást.

További funkcionalitás
Minden tokhoz tartozik egy a tok színéhez illő pánt - ez további védelmet nyújt a telefonod számára a sérülések vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy mindig közel tartsd a telefonodat. A pánt hossza állítható, így a telefon viselhető a nyakon, a nadrág öv hurkára rögzítve, a csuklóra tekerve vagy egy táska/hátizsák vállpántjával - rajtad múlik, hogyan használod a pántot.

A termék a BMW márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
- Kollekció: M Edition Carbon Tricolor Lines & Strap
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC/Ökobőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett