Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339235444 Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Stripe & Strap tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: BMW000792-0 | EAN/Vonalkód: 3666339235444 | Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Stripe & Strap tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW M Edition Carbon Stripe & Strap
Kiváló minőségű tok, amelyet a világ egyik legismertebb autóipari vállalata jegyez. Az M Edition Carbon Stripe & Strap kollekció tökéletesen ötvözi a sportos jelleget, kiváló védelmet és hihetetlen funkcionalitást - mindezek a jellemzők pontosan jellemzik a bajor autóipari óriást, amely híres a kivételes precizitású kivitelezésről és termékeinek felülmúlhatatlan minőségéről.

Lélegzetelállító megjelenés:
A tokot bőr betét díszíti, amely szénszálas mintával van domborítva, és az oldalak fehér cérnával vannak díszítve, amelyek kihangsúlyozzák ennek az elemnek az egyediségét. A kollekció csúcspontja a varrott fém BMW logó és az M csomag, amelyek a kollekció presztízsét és luxusát képviselik, valamint megerősítik a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. Ezek a kiegészítők nemcsak stílust adnak, hanem kihangsúlyozzák a tokok ragadozó jellegét is, vonzva a figyelmet az egyedi kiegészítőket kereső emberekre.

Prémium osztályú termék:
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja polikarbonátból (PC) készült, amelyet kiváló minőségű öko-bőrrel erősítettek meg. A polikarbonát biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns és presztízs megjelenést kölcsönöz a toknak. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütésektől, és egyúttal könnyű igazítást biztosít a telefonhoz. Kissé megemelt külső szélek védelmet nyújtanak a telefon kijelzőjének sérülése ellen, míg a kamera lencséje körüli megemelt szélek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

További funkcionalitás:
Minden tokhoz tartozik egy, a tok színéhez illő nyaklánc - ez egy további védelmet nyújt a telefon károsodása vagy elvesztése ellen, és lehetővé teszi, hogy a telefon mindig kéznél legyen. A kiegészítő nagyszerű kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatához. A nyaklánc állítható hosszúságú, így a telefont viselheted a nyakadon, övhurkon rögzítheted, csukló köré tekerheted vagy egy táska/hátizsák vállpántjára is rögzítheted - rajtad áll, hogyan használod a nyakláncot.

A termék a BMW márka licensze alatt készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: M Edition Carbon Stripe & Strap
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett