Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339235437 Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Stripe & Strap tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000791-0 | EAN/Vonalkód: 3666339235437 | Márka: BMW

BMW M Edition Carbon Stripe & Strap tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kivételes minőségű tok, amelyet a világ egyik legismertebb autóipari vállalata jegyzett. Az M Edition Carbon Stripe & Strap kollekció tökéletes kombinációja a sportosságnak, a kiváló védelemnek és a hihetetlen funkcionalitásnak - mindegyik jellemző tökéletesen tükrözi a bajor autóipari óriás precíz kidolgozását és páratlan minőségét.

Lenyűgöző megjelenés
A tok egy bőr betéttel van díszítve, amely karbon motívummal van domborítva, és amelynek oldalai fehér cérnával vannak beszegve, ezzel is hangsúlyozva az elem egyediségét. A kollekció csúcspontját a BMW autóipari márka fém logója és az M csomag teszi, amelyek a kollekció presztízsét és luxusát jelképezik, valamint megerősítik a termék hitelességét és legmagasabb minőségét. Ezek a kiegészítők nemcsak stílust kölcsönöznek, hanem hangsúlyozzák a tokok ragadozó jellegét is, vonzva ezzel az egyedi kiegészítőket keresők figyelmét.

Prémium kategóriás termék
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, amely magas minőségű ökológiai bőrrel van megerősítve. A polikarbonát tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a bőr elegáns és presztízshatású megjelenést kölcsönöz a toknak. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütődésektől, és egyidejűleg biztosítja a tok könnyű illeszkedését a telefonhoz. A kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megakadályozzák az optika eltörését vagy karcolódását.

További funkcionalitás
Minden tok egy, a tokkal színben harmonizáló pánttal van felszerelve - ez további védelmet nyújt a telefon számára a sérülésektől vagy elvesztéstől, és lehetővé teszi, hogy mindig közelében legyen a készülék. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A pánt hossza állítható, így a telefon hordható a nyakban, a nadrágszíj hurokjára erősítve, a csukló köré tekerve, vagy egy táska/hátizsák vállára tekerve - az Ön döntése hogyan használja a pántot.

A termék a BMW márka engedélyével készült.
Technikai adatok:
Kollekció: M Edition Carbon Stripe & Strap
Típus: Kemény tok
Anyaga: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett