Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339323288 Márka: BMW

BMW iPhone 16 6.1" fekete/fekete bőrhatású Sign Leather Textured And Line MagSafe tok BMHMP16S23RDCLK


Cikkszám: BMW000931-0 | EAN/Vonalkód: 3666339323288 | Márka: BMW

BMW iPhone 16 6.1" fekete/fekete bőrhatású Sign Leather Textured And Line MagSafe tok BMHMP16S23RDCLK


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW Sign Leather Textured And Line MagSafe exkluzív tok a világ egyik legnépszerűbb autóipari konszernjének aláírásával.

Egyedülálló megjelenés, kivételes minőség A sajátos minta magára vonzza a tekintetet, és tökéletesen hangsúlyozza a kollekció egyediségét. A sima és gyémántmintás bőr kombinációja rendkívül elegáns motívumot hoz létre, amely egyedi karaktert ad a telefonjának. Az eredeti dizájn egy vékony vonallal gazdagodott, amely dinamikus és modern jelleget kölcsönöz ennek a kollekciónak. Ennek a csodálatos kollekciónak a kiegészítése egy kis fém BMW logó, amely egyúttal a termék legmagasabb minőségének és eredetiségének bizonyítéka.

Figyelem a részletekre A Sign Leather Textured And Line MagSafe a kiváló dizájn és funkcionalitás abszolút kvintesszenciája. A tok gyártásához a legmagasabb minőségű marhabőrt használták fel, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem évekre szóló tartósságot is. Az enyhén megemelt élek a képernyő és a kamera lencséje körül védik a telefont a karcolásoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és egyszerű felszerelést tesznek lehetővé. A borítások rendelkeznek minden szükséges kivágással a portokhoz és integrált gombfedésekkel.

Töltsd a telefonodat vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amelyek kompatibilisek a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz.

A tok BMW licenc alapján készült.

Technikai adatok Kollekció: Sign Leather Textured And Line MagSafe Típus: Fliptok Anyag: Valódi bőr/TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett