Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339204464 Márka: BMW

BMW Grip Stand Smooth & Carbon tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: BMW000737-0 | EAN/Vonalkód: 3666339204464 | Márka: BMW

BMW Grip Stand Smooth & Carbon tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Grip Stand Smooth & Carbon

Az iPhone tokok egyedi kollekciója, melyet az elismert bajor autóipari vállalat, a BMW jegyez.

Elit megjelenés:
A Grip Stand Smooth & Carbon kollekció tokjainak tetejét karbon szövet és ökológiai bőr borítja, amely egyedi megjelenést biztosít és rendkívüli külsőt kölcsönöz iPhone-jának. A BMW elegáns dizájnjairól és kifinomult kidolgozásáról híres, amelyeket tökéletesen bemutat ez a védőtok kollekció. A tokot egy forró préseléssel készült keskeny kék csík is díszíti, amely a BMW márka színeinek elengedhetetlen része. A finom bőr és a stílusos részletek klasszikus, elegáns formát kölcsönöznek minden eszköznek, és a kollekció csúcspontja a kis BMW logó, amely a termék minőségét és hitelességét igazolja.

Sokoldalú felhasználásra alkalmas különleges tok:
A kollekció kiemelkedik egy további szíjjal, amely sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. Az integrált szíj még élvezetesebbé teszi a telefon használatát. A kézi szíj biztonságos tartást biztosít futás közben, és állványfunkciója megkönnyíti a videók nézését edzés közben.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés:
A tok gyártásához kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok kerültek felhasználásra. A tok háta és oldala poliuretánból készült, amelyet tapintásra finom ökológiai bőr erősít meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr presztízs megjelenést kölcsönöz a toknak és biztonságos érzést nyújt a kézben. A rugalmas oldalak tökéletesen körülveszik a telefont, és nagyon könnyen telepíthetővé teszik a tokot. Az enyhén emelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérüléstől, míg az emelt külső élek a kamera lencséje körül megóvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

A Grip Stand Smooth & Carbon kollekció tokja olyan emberek számára készült, akik nem csak a funkcionalitást, hanem a stílust és a presztízst is fontosnak tartják. A termék a BMW márka hivatalos engedélyével került gyártásra.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Grip Stand Smooth & Carbon
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett