Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339204440 Márka: BMW

BMW Grip Stand Smooth & Carbon tok iPhone 15-höz - fekete


Cikkszám: BMW000736-0 | EAN/Vonalkód: 3666339204440 | Márka: BMW

BMW Grip Stand Smooth & Carbon tok iPhone 15-höz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Grip Stand Smooth & Carbon Az iPhone tokok eredeti kollekciója, melyet a neves bajor autógyár, a BMW jegyez.

Elit megjelenés
A Grip Stand Smooth & Carbon kollekció teteje karbon szövettel és ökológiai bőrrel van borítva, ami egyedi megjelenést kölcsönöz, és különleges kinézetet ad az iPhone készülékednek. A BMW-t elegáns dizájnjai és kifinomult kidolgozásai miatt ismerik és értékelik, melyek tökéletesen megmutatkoznak ebben a védőtok kollekcióban. A tok egy forró préseléssel készült keskeny kék csíkkal is díszített, amely a BMW márka integrált színe. A finom bőr és a stílusos részletek klasszikus, elegáns formát adnak minden készüléknek, és a kollekció csúcspontja a kis BMW logó, amely megerősíti a termék minőségét és hitelességét.

Sokoldalúan használható különleges tok
A kollekciót egy sokoldalúan használható heveder teszi különlegessé. Az integrált heveder miatt telefonod használata sosem volt még ilyen élvezetes. A csuklópánt lehetővé teszi, hogy futás közben is biztonságosan tartsd a telefonodat, emellett állványfunkciót is kínál, ami megkönnyíti a videók megtekintését edzés közben.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. A tok hátulja és oldalai poliuretánból készültek, amely finom tapintású ökológiai bőrrel van megerősítve. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a bőr pedig presztízs megjelenést ad, és ezzel az egyedi tok biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, így a tok nagyon könnyen felhelyezhető. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megakadályozzák az optikák eltörését vagy megkarcolódását. A Grip Stand Smooth & Carbon kollekció telefon tokja olyanok számára készült, akik nemcsak a funkcionalitást, hanem a stílust és a presztízst is fontosnak tartják.

Termék a BMW márka licencével gyártva.

Műszaki adatok:
Kollekció: Grip Stand Smooth & Carbon
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/ökológiai bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett