Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242602 Márka: BMW

BMW BMHMS24M23RTPK S24+ S926 fekete/fekete kemény tok Signature Leather Half Textured & Circle MagSafe tok


Cikkszám: BMW000770-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242602 | Márka: BMW

BMW BMHMS24M23RTPK S24+ S926 fekete/fekete kemény tok Signature Leather Half Textured & Circle MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Leather Half Textured & Circle MagSafe. Kiváló minőségű tok, amelyet a világ egyik legismertebb autóipari vállalata tervezett. A kollekció egyedülálló megjelenésével és a bajor autóipari óriás örökségére való utalásával nyűgöz le - a kollekció kiváló minőségű kivitelezéssel büszkélkedhet, minden részlet rendkívül finoman kidolgozott, akárcsak a bajor autóipari óriás összes terméke.

Tökéletes kivitelezés:
A legjobb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak a gyártásához. Erős és kemény polikarbonát (hátlap) anyag készült a gyártáshoz, amely megerősíti a telefon hátlapját a törés ellen. Rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak az eszköz oldalsó részein, ami könnyű összeszerelést és szétszerelést biztosít, valamint védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A telefon, amelyet ezzel a tokkal szereltek fel, biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza azt az ütésektől. A tokok enyhén emelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombot és port kivágást tartalmaz.

Szokatlan megjelenés:
A Signature Leather Half Textured & Circle MagSafe egy olyan kollekció, amely egyedülálló dizájnt ötvöz hihetetlen minőséggel és kiváló funkcionalitással. Ennek az exkluzív sorozatnak minden egyes tokja pontosan elkészített, a legmagasabb minőségű marhabőr felhasználásával, amely nemcsak esztétikus megjelenést, hanem tartósságot is biztosít éveken át. A marhabőr puha és biztos fogást biztosít az eszköznek, ami nagyon kényelmes telefonhasználatot eredményez. Ami megkülönbözteti ezt a kollekciót, az egyedülálló dizájn. A sima és dombornyomott bőr kombinációja nagyon elegáns, érdekfeszítő mintát hoz létre, amelyet egy nagy központi gyűrű tovább hangsúlyoz. A nagy kerék modernséget és érdekességet ad a kollekciónak, de mindenekelőtt lehetővé teszi a telefon gyors feltöltését. Ezt a csodálatos kollekciót egy kis fém BMW logó is kiegészíti, amely megerősíti a termék legmagasabb minőségét és hitelességét.

Töltse fel telefonját a tok eltávolítása nélkül!
Ennek a kollekciónak egyik jellemzője egy mágneses gyűrű, amely lehetővé teszi a telefon könnyű és gyors töltését a tokkal. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel, biztosítva a mágneses töltést. A gyűrű kiemelve színben kontrasztos az egész színtémával, így díszítve ezt a tok sorozatot.

BMW márkás engedéllyel gyártott termék.

Műszaki adatok:
Kollekció: Leather Half Textured & Circle MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Természetes bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett