Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339323431 Márka: BMW

BMW BMHMP16X23RTPK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete kemény tok Sign Leather Half Textured And Circle MagSafe tok


Cikkszám: BMW000915-0 | EAN/Vonalkód: 3666339323431 | Márka: BMW

BMW BMHMP16X23RTPK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete kemény tok Sign Leather Half Textured And Circle MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW Sign Leather Half Textured And Circle MagSafe kollekció exkluzív BMW tokja kivételes minőséget képvisel, amit a világ egyik legnépszerűbb autógyártója jegyez.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség Az egyedi minta vonzza a tekintetet, amely tökéletesen hangsúlyozza a kollekció egyediségét. A sima és dombornyomott bőr kombinációja nagyon elegáns, érdekfeszítő motívumot hoz létre, amelyet a középen elhelyezkedő nagy gyűrű tovább emel ki. A nagy kör egy csipetnyi modernséget és érdekességet ad a kollekciónak, de ami a legfontosabb, lehetővé teszi a telefon gyors töltését. Ez a lenyűgöző kollekció egy kis fém BMW logóval egészül ki, amely egyben a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét is megerősíti.

Részletek iránti figyelem A Sign Leather Half Textured And Circle MagSafe a kiváló tervezés és funkcionalitás abszolút kvintesszenciája. A tok gyártásához a kollekcióban a legmagasabb minőségű marhabőrt használták fel, amely nemcsak esztétikus megjelenést, hanem évekig tartó tartósságot is biztosít. A képernyő és a kamerák körüli enyhén megemelt szélek védelmet nyújtanak a karcolások ellen, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és egyszerű felszerelést tesznek lehetővé. A tokok rendelkeznek minden szükséges kivágással a csatlakozók számára és integrált gombborításokkal.

Töltse telefonját vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz. A tok BMW engedéllyel készült.

Műszaki adatok Kollekció: Sign Leather Half Textured And Circle MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: Valódi bőr/TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett