Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339324278 Márka: BMW

BMW BMHMP16X23PUSPR iPhone 16 Pro Max 6.9" piros/piros keménytok M Perforated And Stitched Line MagSafe tok


Cikkszám: BMW000920-0 | EAN/Vonalkód: 3666339324278 | Márka: BMW

BMW BMHMP16X23PUSPR iPhone 16 Pro Max 6.9" piros/piros keménytok M Perforated And Stitched Line MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az exkluzív BMW tok az M Perforated And Stitched Line MagSafe kollekcióból kiváló minőségű tok, amelyet a világ egyik legnépszerűbb autóipari vállalata jegyez.

Egyedi megjelenés, kivételes minőség Az egyedi dizájn figyelemfelkeltő, amely tökéletesen hangsúlyozza a kollekció egyediségét. A sima és perforált bőr kombinációja, a nylon cérnával készült elegáns varrásokkal gazdagítva, különleges megjelenést kölcsönöz a tok számára, miközben hangsúlyozza annak kifinomult esztétikáját. A modern stílus és a gondosan kiválasztott textúrák teszik a telefont nemcsak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítővé is. A kollekciót a fém BMW logó és az M Power embléma egészíti ki, amely az eredetiség és a legmagasabb minőség jelképét viseli.

Figyelem a részletekre Az M Perforated And Stitched Line MagSafe a kiváló dizájn és funkcionalitás abszolút kvintesszenciája. A tok külső rétege kiváló minőségű öko-bőrrel van bevonva, amely elegáns megjelenést kölcsönöz, és védi a telefont a kopástól és karcolásoktól. Az enyhén megemelt élek a képernyő és a kameratö lensz körül megvédik a telefont a karcoktól, míg a rugalmas és puha TPU oldalak gyors és könnyű telepítést tesznek lehetővé. A tokon minden szükséges kivágás megtalálható a portok és az integrált gombfedők számára.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone és a MagSafe töltő között.

A tok a BMW licenc alatt készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: M Perforated And Stitched Line MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: Öko-bőr/TPU/PC/Nylon
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett