Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339218553 Márka: BMW

BMW BMHCS23FESLLBK S23 FE S711 fekete/fekete bőr Hot Stamp tok


Cikkszám: BMW000747-0 | EAN/Vonalkód: 3666339218553 | Márka: BMW

BMW BMHCS23FESLLBK S23 FE S711 fekete/fekete bőr Hot Stamp tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BMW Leather Hot Stamp kivételes minőségű tok, amelyet a világ egyik legismertebb autóipari cége jegyez. A Leather Hot Stamp kollekció exkluzív kinézetet és luxus karaktert képvisel - mindegyik tulajdonság tökéletesen jellemzi a bajor autóipari óriást, amely híres a hihetetlen precizitásról és a termékei páratlan minőségéről. Minden termék ebből a kollekcióból gyakorlatilag és elegánsan jelenik meg, amit mindenki értékelni fog, aki kedveli a magas minőségű kiegészítőket, amelyek hangsúlyozzák a tulajdonos kifogástalan ízlését.

Prémium minőségű anyagok
A Leather Stamp kollekció exkluzív BMW tokit kiváló kidolgozás és a gondosan kiválasztott anyagok jellemzik. A tok természetes bőrből készült, amely nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz, hanem tartósságot és ellenállóságot is a sérülésekkel szemben. Az élekhez használt rugalmas TPU lehetővé teszi a tok könnyű fel- és leszerelését, miközben biztosítja a készülék védelmét. A stílusos védőtok a készülék védelmére és elegáns megjelenésére készült. A tok pontosan illeszkedik a készülékhez és garantálja a biztonságot a karcolások és ütések ellen.

Lenyűgöző megjelenés
A kollekció függőlegesen domborított nagy BMW logóval és egy kis emblémával van díszítve finom bőrön - tökéletesen illenek a Leather Stamps kollekció exkluzív tervezési koncepciójához. Az aprólékos kidolgozásuk egyedi karaktert ad a toknak, amely tökéletesen hangsúlyozza az iPhone tulajdonosának luxus stílusát. Minden részlet gondosan meg van tervezve, amit a kifinomult dizájn is megmutat, amely eleganciát ötvöz a tartóssággal, egyedi használati élményt nyújtva a BMW márka rajongóinak. Egy kis fém márkalogó tovább hangsúlyozza a termék hitelességét és magas minőségét. A termék a BMW márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Leather Hot Stamp
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Természetes bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 FE S711

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett