Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339121341 Márka: BMW

BMW BMHCP14S22GSLK iPhone 14 6.1" fekete/fekete merev tok Grip Hot Stamp tok


Cikkszám: BMW000631-0 | EAN/Vonalkód: 3666339121341 | Márka: BMW

BMW BMHCP14S22GSLK iPhone 14 6.1" fekete/fekete merev tok Grip Hot Stamp tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW Grip Stand Hot Stamp a BMW elismert bajor autóipari konszern által szignált eredeti gyűjteménye iPhone tokok számára. A tokokat az M Performance styling csomag színeiben lévő keskeny csíkkal díszítették, amely a legmagasabb minőségű kidolgozás és luxus kiegészítők szinonimája. Ez a csík nagyon finom, de egyben a BMW termékekre jellemző egyedi elem. A dizájnt az M csomag emblema és a BMW logók egészítik ki, amelyek egyidejűleg megerősítik a termék kivételes minőségét és hitelességét.
A kollekció egy további szíjjal van megkülönböztetve, amely sokoldalúan használható. Az integrált szíj megkönnyíti a telefon használatát. A csuklópánt lehetővé teszi a telefon biztonságos tartását futás közben, és állvány funkciót kínál, amely megkönnyíti a videók megtekintését edzés közben.
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja és oldala poliuretánból készült, amelyet ökológiai bőrrel erősítettek meg, ami finoman érinthető. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr a tokot presztízses megjelenéssel látja el, és a telefont a tokban biztosan tartja a kézben. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, ugyanakkor megkönnyítik a tok felhelyezését. Enyhén megemelkedett szélső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, és megemelt szélső élek a kameralencse körül védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.
A Grip Stand Hot Stamp kollekció telefontokjai azoknak a személyeknek készültek, akik nemcsak a funkcionalitást, hanem a stílust és a presztízst is értékelik. A terméket a BMW márka licensze alapján gyártják.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Grip Stand Hot Stamp
Típus: Merev tok
Anyag: TPU/PC/Öko bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett