Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339066864 Márka: BMW

BMW BMHCP14L22PPMK iPhone 14 Pro 6.1" fekete/fekete Tricolor M Collection tok


Cikkszám: BMW000553-0 | EAN/Vonalkód: 3666339066864 | Márka: BMW

BMW BMHCP14L22PPMK iPhone 14 Pro 6.1" fekete/fekete Tricolor M Collection tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A BMW Tricolor M Collection exkluzív iPhone tokját a népszerű BMW autógyár márkája jegyzi. Ez a legújabb kollekció egy luxus kiegészítőt kínál iPhone-jához, amely a M Power csomaggal rendelkező járművek sportos természetére utal. A BMW a világ egyik legexkluzívabb autógyártója. Ez a név a luxus, minőség, precizitás és a tökéletesség szinonimája minden részletben. Ezeket az értékeket átültették a legújabb Tricolor M Collection-be is.

A tok gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja polikarbonátból (PC) készült, amelyet kiváló minőségű ökológiai bőrrel erősítettek meg. A polikarbonát biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr elegáns és presztízs megjelenést ad a tokhoz. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely kiválóan védi a telefont az ütések ellen, és egyúttal könnyű illeszkedést biztosít a telefonhoz. A tok enyhén megemelt külső szélei védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, és a kamera lencséje körüli megemelt szélek védelmet nyújtanak a törés vagy karcolás ellen.

A tokot a jellegzetes M Power csomag színeiben és a BMW és M Power márkával díszített csíkok teszik egyedivé és ragadozó karakterűvé. A Tricolor M Collection telefon tok egy praktikus és presztízs kiegészítőkhöz értők számára készült termék.

A terméket a BMW Collection Tricolor M Collection licenc alapján gyártották. Típus: Kemény tok Anyag: PU/PC/Eco bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett