Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316140745 Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-VT2 Mini Projektor, Android, Wi-Fi, 1080p


Cikkszám: BW-VT2 EU | EAN/Vonalkód: 5905316140745 | Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-VT2 Mini Projektor, Android, Wi-Fi, 1080p


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

144900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Blitzwolf BW-VT2 Projektor (EU)

Szereti a mozit? Most saját magánmozija lehet otthonában! A kompakt Blitzwolf BW-VT2 projektor 1080p filmeket képes vetíteni, és támogatja a 2.4G/5G vezeték nélküli kapcsolatot. Számos elérhető portjával kompatibilis széles körű eszközökkel. A DLP technológia kiváló képminőséget biztosít, a beépített 3W-os hangszóró pedig zenetárként is használható. A projektor rendkívül könnyű és hordozható.

Fantasztikus képminőség
Élvezze a kiváló képminőséget kedvenc sorozatai és egyebek nézése közben. A projektor támogatja a DLP technológiát, amely hihetetlenül gazdag részleteket és tiszta, természetes színeket biztosít. Ez a termék szinte moziszerű élményt nyújt. Sőt, az eszköz visszavert fényt használ, így kényelmesen nézhet filmeket anélkül, hogy szemfáradást vagy szemkárosodást okozna.

Széleskörű kompatibilitás
Fél a hardverkompatibilitási problémáktól? Ne aggódjon! A projektor több porttal is fel van szerelve, mint például USB 2.0 és HDMI, amelyek lehetővé teszik különféle eszközök csatlakoztatását. A termék tökéletesen működik olyan eszközökkel, mint a laptopok, digitális kamerák, DVD-lejátszók, okostelefonok, tabletek és még a PS3 vagy PS4 konzolok is. Csatlakoztassa berendezését a projektorhoz, és nézze kedvenc filmjeit tökéletes minőségben!

Szabaduljon meg a kábelektől
Most még kényelmesebben vetíthet filmeket. A projektor beépített Android 9.0-val rendelkezik, amely többek között könnyű hozzáférést biztosít a streamelési alkalmazásokhoz. Támogatja az 5G WiFi kapcsolatot is, ami gyors, stabil és megbízható átvitelet biztosít késések nélkül. De ez még nem minden! A termék lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül jelenítse meg a képeket azokról a telefonokról, amelyek támogatják a képernyő klónozását.

Kristálytiszta hang
A fantasztikus képminőség nem minden – a hangminőség is számít. A projektor egy 3W-os hangszóróval van felszerelve, amely kristálytiszta hangzást biztosít. Így elmerülhet a filmes történetekben és páratlan élményeket élhet át. Az eszköz megbízható Bluetooth 4.2 csatlakozást támogat, így vezeték nélküli hangszóróként is használható.

Testreszabhatja a megjelenített képet igényei szerint
Állítsa be a projektor beállításait saját preferenciáihoz vagy a szoba körülményeihez. A vetített kép mérete 40-től akár 300 hüvelykig is terjedhet. Az eszköz hatótávja 0.5-8m. Mindez alkalmassá teszi a projektort mind kis, mind nagyobb helyiségekben. A termék támogatja az automatikus vízszintes keystone korrekciót és lehetővé teszi a ±40°-os függőleges korrekciót.

A projektor, amire szüksége van
Szerezzen magának egy projektort, amely hosszú ideig jól szolgálja. A BW-VT2 hihetetlenül könnyű és hordozható – kis méretének köszönhetően szinte bárhová magával viheti. A lencse kiváló minőségű anyagokból készült és rendkívül tartós és kopásálló. Rendkívül tartós és világos, stabil képet biztosít. A LED-élettartama 10000 óra, így nem kell aggódnia, hogy a projektor túl korán elromlik.

Vezeték nélküli működés is
Mi teszi még a Blitzwolf projektort tökéletessé nemcsak otthon, hanem az otthonon kívül is? A vezeték nélküli működés lehetősége! Az eszköz egy tartós, 4000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Teljes feltöltéssel akár 1.5 óráig is működhet! Ez elegendő néhány sorozat epizód vagy egy rövid film megtekintéséhez. Megjegyzés: a projektor csak az eredeti tápegységgel működik. Nem támogatja a telefontöltők használatát.

Felhasználóbarát
A projektor hatalmas képességei kéz a kézben járnak gyermekjáték egyszerűségével. Az eszköz felső paneljén található egy könnyen használható érintőpanel, amely nagyobb simaságot és kényelmet biztosít a szokásos gombokhoz képest. Emellett egy praktikus távirányítót is tartalmaz, amely még könnyebbé teszi az eszköz használatát. Többé nem kell minden alkalommal felkelnie a székéből vagy a kanapéjáról!

Márka
BlitzWolf

Modell
BW-VT2

Típus
EU

Kijelző technológia
DLP

Chip méret
0.20" DMD

Felbontás
854x480p

Támogatott felbontás
Legfeljebb 4K

Fényforrás
LED (RGB)

Fényerő egységesség
90%

Kontraszt arány
1000:1

LED élettartam
10 000 óra

Vetítési arány
1.2:1 (31"@1M)

Kép méret
40-300"

Vetítési távolság
0.5-8m

Képarány
16:9/16:10/4:3

Ferde kép korrekció
automatikus vízszintes keystone korrekció, kézi függőleges ±40° keystone korrekció

Fókusz
Kézi

CPU órajel
Quad-core Cortex-A7 1.2GHz

ROM
16GB

RAM
2GB DDR3

Operációs rendszer
Android 9.0

Támogatott video formátumok
4K VP9 és 4K 10 bit 1080p AVI (H.264, DIVX, XVID, rm, WMV, MOV, MP4(H.264, MPEG, DIVX, XVID), DAT (VCB), VOB (DVD), MPEG, MPG, FLV (H.263, H.264), ASF, TS, TP, 3GP

Támogatott audio formátumok
MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, DDP, HD, FLAC, APE

Támogatott kép formátumok
HD JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF

Támogatott flash
EMMC

Portok
USB x1, fejhallgató port x1, HDMI x1, DC IN x1

Támogatott TF kártya/USB meghajtó kapacitás
32GB

Bluetooth verzió
4.2

Wi-Fi
2.4G/5G

Beépített hangszóró
1x 3W

Távirányító
Támogatja az IR és 2.4G vezeték nélküli távirányítókat

Színskála
120% NTSC

Maximális teljesítmény
24W

Akkumulátor kapacitás
3.7V 4000mAh

Áramforrás
AC 100-240V 50/60Hz

Bemenet
DC 12V/2A

Méret
72x72x106mm

Súly
400g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett