Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149243 Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-VS6 120" vetítővászon


Cikkszám: BW-VS6 120inch | EAN/Vonalkód: 5905316149243 | Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-VS6 120" vetítővászon


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

44000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BlitzWolf BW-VS6 120" vetítővászon

Éld át a mozi élményét bárhol, ahol csak szeretnéd. A BlitzWolf BW-VS6 hordozható vetítővászon tökéletesen működik otthon és a kertben is - stabil alapjának köszönhetően nem inog, és nem borul fel. Kiváló képminőséget és hű színvisszaadást kínál, mindez tartós és erős anyagokból készült. A vászon könnyen összeállítható és kényelmesen szállítható.

Kiváló képminőség
Élj át felejthetetlen élményeket filmek vagy sorozatok nézése közben. A BlitzWolf vászon tökéletes a 4K képek megjelenítéséhez és széles, 160°-os látószöget biztosít - most bárhol úgy érezheted, mintha moziban lennél! A BW-VS6 modell élénk, természetes színeket is biztosít. Mostantól a filmnézés még élvezetesebb lehet!

Kiváló minőségű konstrukció
A BW-VS6 alapja tartós alumíniumötvözetből készült, amely nagyon stabil és ellenáll a sérüléseknek. A vetítővászon vastagított poliészterből készült, amely rendkívül tartós és nem gyűrődik össze - így nem kell aggódnod a nem kívánt redők vagy torzulások miatt.

Egyszerű összeszerelés és szállítás
Legyen szó baráti buliról, kerti grillezésről, filmestéről szeretteiddel vagy kempingezésről - a BW-VS6 vászon ezekre és sok más helyzetre is alkalmas. Összeszerelése nagyon egyszerű és gyors, és a készletben található kiegészítőknek köszönhetően problémamentesen használhatod a szabadban is - akár szeles időben is. Nem kell aggódnod, hogy inog vagy felborul! Sőt, összehajtva nagyon kevés helyet foglal - könnyedén beteheted egy táskába, és magaddal viheted bárhová.

A csomagban:

- Vetítővászon

- Alap

- Szerelési kiegészítők

Márka: BlitzWolf

Modell: BW-VS6

Méret: 120"

Látószög: 160°

Vetítési méretek: 265 x 149 cm

Méretek: 276 x 207 x 49 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett