Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316147867 Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-VS6 100" hordozható vetítővászon


Cikkszám: BW-VS6 100inch | EAN/Vonalkód: 5905316147867 | Márka: Blitzwolf

BlitzWolf BW-VS6 100" hordozható vetítővászon


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

38200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

BlitzWolf BW-VS6 100" Hordozható Vetítővászon

Élvezd kedvenc filmjeidet és műsoraidat barátaiddal és családoddal a BlitzWolf 100"-os vetítővászon segítségével. A BW-VS6 4K felbontású képeket nyújt, valamint valósághű színvisszaadást biztosít, míg az erős állvány és hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhol - akár a szabadban is - nézhess különféle tartalmakat! A 160°-os látószög biztosítja, hogy csoportod minden tagja tökéletes kilátásban részesüljön. A vászon kiváló minőségű anyagokból, például poliészterből készült.

Kiváló képminőség
Ha olyan eszközt keresel, amely lehetővé teszi, hogy teljesen belemerülj a vizuális élménybe, akkor a BlitzWolf 100 hüvelykes vetítővászon 4K felbontással tökéletes választás lesz. A BW-VS6 lehetővé teszi, hogy élvezd az élénk, tiszta és valósághű képet, amely olyan érzést kelt, mintha közvetlenül az események közepén lennél. A 160°-os látószög nagyszerű moziélményt biztosít több ember számára egyszerre. Emellett a pontosan visszaadott színek még valósághűbb látványt garantálnak. Legyen szó akciófilmekről, romantikus vígjátékokról vagy multimédiás prezentációkról, a BW-VS6 nagyszerű élményt nyújt és minden bizonnyal kielégíti vizuális igényeidet.

Szabadság korlátok nélkül
Felejtsd el a korlátokat! A stabil állványnak köszönhetően, amely kiváló minőségű alumíniumból készült, szabadon nézhetsz filmeket akár a szabadban is. Ne aggódj, hogy az erős szél feldönti és megsérti a vásznat. A termék rendkívül tartós és ellenálló a zord időjárási körülményekkel szemben. Az állvány összeszerelése gyors és egyszerű - így bárhol néhány pillanat alatt össze- és szétszerelheted a berendezést. A hordozható kialakítás és a könnyű súly azt jelenti, hogy magaddal viheted a vásznat kirándulásokra és szabadtéri eseményekre.

Gondos kivitelezés
A BlitzWolf BW-VS6 100 hüvelykes vetítővászon a vizuális élmény esszenciája. Poliészterből készült és vastagabb vászonnal rendelkezik, így kiváló képminőséget garantál hullámok vagy torzítás nélkül. Legyen szó beltéri vagy kültéri használatról, a termék természetes és valósághű színeket, valamint élénk és tiszta 4K képet nyújt.


Tartalom:

- Vetítővászon
- Állvány
- Szerelési komponensek


Gyártó: BlitzWolf

Modell: BW-VS6

Felbontás: 4K

Képarány: 16:9

Látószög: 160°

Üzemi hőmérséklet: -20°C - 60°C

Vetítési méretek: 221 x 124 cm

Kibontott méretek: 232 x 187 x 49 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett