Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149717 Márka: Blitzwolf

Blitzwolf BW-GTC3 Okosóra (fekete)


Cikkszám: BW-GTC3 | EAN/Vonalkód: 5905316149717 | Márka: Blitzwolf

Blitzwolf BW-GTC3 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Okosóra Blitzwolf BW-GTC3 (Fehér/Fekete Acél)
A Blitzwolf BW-GTC3 nem csupán egy okosóra, hanem egy elengedhetetlen eszköz az egészségügyi felügyelethez és a kommunikációs segítséghez. Akár egészségügyi paramétereket kell figyelemmel kísérni, edzeni az edzőteremben, vagy lépést tartani a hívásokkal és értesítésekkel, ez az óra készen áll arra, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Fedezd fel az okos világot a csuklódon még ma!

Egészségügyi Asszisztensed
A BW-GTC3 több mint egy egyszerű óra. Lehetővé teszi az egészség folyamatos figyelemmel kísérését. Méri a szívritmust, vérnyomást, véroxigén szintet, lépéseket és az elégetett kalóriákat a fizikai tevékenységek során. Az alvásfigyelő funkció segít megérteni az alvás minőségét és javítani a pihenés hatékonyságán.

Széles Sport Funkciók
A fizikai aktivitások kedvelőinek a BW-GTC3 többféle sportmódot kínál, beleértve a futást, kerékpározást, kosárlabdát, focit, hegymászást és még sok mást — több mint 120 különböző sportmód áll rendelkezésedre! Így az óra segít nyomon követni az edzések előrehaladását és eredményeit.

Kapcsolat és Vezérlés
A Blitzwolf óra kettős Bluetooth-tal van felszerelve: 5.1 és 3.0, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközzel csatlakoztasd. Ezenkívül lehetővé teszi a telefonhívások kezdeményezését, a zenelejátszás vezérlését és a hangasszisztens használatát. Az óra IP67 vízállósági besorolással rendelkezik, ellenáll a fröccsenő víznek és a pornak. Használhatod esőben vagy intenzív edzések alatt is.

Átgondolt Kialakítás
A BW-GTC3 masszív szerkezettel rendelkezik, CNC cinkfeldolgozásból készült tokkal és PC burkolattal. Ezenkívül 1,99 hüvelykes érintőképernyővel van felszerelve, ami nagyon könnyűvé és kényelmessé teszi a használatát. A beépített 250 mAh akkumulátor lehetővé teszi, hogy 6-10 napig használd a készüléket, de ha kettős Bluetooth-kapcsolatot használsz, ez az idő 3-6 nap. Készenléti ideje 15 nap. Ne aggódj, ha lemerül az energia — a mellékelt mágneses töltővel 180 perc alatt újratöltheted.

A Készlet Tartalma
- Blitzwolf óra
- Szíj
- Mágneses töltő
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Blitzwolf

Modell: BW-GTC3

Bluetooth Verzió: BT3.0, BT5.1

Kompatibilis Operációs Rendszerek: Android 5.0 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb

Applikáció neve: Da Fit

Funkciók: Telefonhívások, iránytű, zenelejátszás, időjárás előrejelzés, hangasszisztens, információs emlékeztető, távirányító, anti-vesztés, stopperóra, SOS, ébresztő, mini-játékok, egészségügyi

Egészségügyi funkciók: Vérnyomás, véroxigén, szívritmus, lépésszámláló, kalóriák, alvásfigyelés

Sport Funkciók: Többféle mozgásmód, futás, kerékpározás, kosárlabda, foci, hegymászás, ugrókötél, tánc, jóga, mászás, boksz, és 120 egyéb tevékenység; ülő életmód emlékeztető, vízivás emlékeztető

Vízállóság: IP67

Képernyő Mérete: 1,99 hüvelyk

Képernyő Típusa: érintőképernyő

Akkumulátor: 250 mAh

Működési Idő: 6–10 nap; kettős Bluetooth-kapcsolat: 3–6 nap; készenléti idő: 15 nap

Töltési Idő: kb. 180 perc

Töltési Típus: mágneses töltés

Anyag: Tok: CNC cinkfeldolgozás + PC burkolat; óra szíj: TPU + szilikon szíj + ezüst acél

Méretek: Számlap mérete: 44 × 13 mm; csukló kerülete: 245 mm; szíj szélessége: 22 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett