Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931548314110 Márka: Blackview

Blackview X1 Pro Okosóra (Fekete)


Cikkszám: X1Pro-black | EAN/Vonalkód: 6931548314110 | Márka: Blackview

Blackview X1 Pro Okosóra (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szükséged van egy megbízható okosórára, amely mindennapi támogatód lesz? A Blackview X1 Pro a válasz igényeidre! Ez az okosóra figyeli az egészségedet, pontos pulzus- és oxigénszint méréseket végez, valamint elemzi az alvásminőségedet és a stressz szintedet. Vízálló kialakításának köszönhetően magabiztosan viselheted úszás vagy akár 10 méter mély búvárkodás közben. Több mint 100 sportmód közül választhatsz, és az akkumulátor élettartama akár 7 napig is kitart. Telefonhívásokat is kezdeményezhetsz vele, és értesítéseket kaphatsz kedvenc alkalmazásaidból.

Látványos kijelző
A 1.39 hüvelykes, 360x360 pixeles felbontású képernyő páratlan képélességet és részletgazdagságot nyújt, így minden apró részlet lenyűgözően tiszta. Az okosóra megjelenését is személyre szabhatod: több mint 100 óralap dizájn közül választhatsz, könnyedén változtatva a X1 Pro megjelenését különböző alkalmakra.

Egészsége támogatása mindennap
A Blackview X1 Pro okosóra minden nap segít nyomon követni az egészségedet! 24 órában figyeli a pulzusod, és pontosan méri az oxigénszintedet, így azonnal reagálhatsz a nem kívánt tünetekre. Az alvásfigyelő funkció elemzi az alvásotok minőségét és időtartamát, míg a stressz szint figyelés és légzőgyakorlatok támogatják a napi érzelmi egyensúlyt. Ráadásul az óra arra is emlékeztet, hogy igyál vizet és állj fel hosszabb ülés közben.

Sportos sokoldalúság
Több mint 100 sportmód közül választhatsz, így a Blackview X1 Pro mindenkinek tökéletes társa, aki értékeli a fizikai aktivitást. Legyen szó futásról, úszásról vagy fitneszről, az X1 Pro-val teljes kontroll alatt tarthatod edzéseidet és valós időben nyomon követheted előrehaladásodat.

Energia egy hétig
A Blackview X1 Pro megbízható társ a hosszú napokon és az aktivitásokkal teli hétvégéken! Lenyűgöző akkumulátor-élettartammal rendelkezik, amely normál használat mellett akár 7 napig, készenléti módban pedig akár 30 napig is kitart. Ez az okosóra nem csak teljes szabadságot nyújt, de biztonságot is ad, hogy mindig készen állj a nap bármilyen kihívására. Ne aggódj a gyakori töltés miatt - élvezd a megszakítás nélküli funkcionalitást és a kényelmet, amelyre szükséged van, hogy a lényeges dolgokra koncentrálhass!

A személyi asszisztensed
A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően szabadon kezdeményezhetsz telefonhívásokat anélkül, hogy elővennéd a telefonodat, a beépített mikrofon és hangszóró segítségével. Értesítéseket kaphatsz kedvenc alkalmazásaidból közvetlenül a kijelzőn, biztosítva, hogy soha ne maradj le egy fontos üzenetről sem. Az időjárás-előrejelzést is megnézheted, így a váratlan esőzés már nem lephet meg!

Gyártó: Blackview
Modell: X1 Pro
Szín: Fekete
Képernyő mérete: 1,39"
Felbontás: 360 x 360p
Működési idő: Normál használat: 5-7 nap; Készenléti idő: 30 nap
Akkumulátor kapacitás: 300 mAh
Sportmódok száma: 100+
Vízállóság: Akár 10 méter
CPU: ATS3085
Bluetooth verzió: 5.0
Beépített memória: 128MB
Elérhető nyelvek: Angol / Német / Francia / Olasz / Spanyol / Orosz / Portugál / Indonéz / Maláj / Arab
Méretek: φ47 x 13 mm
Súly: 54,5 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett