Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931548317418 Márka: Blackview

Blackview R30Pro Okosóra (Fekete)


Cikkszám: R30Pro-black | EAN/Vonalkód: 6931548317418 | Márka: Blackview

Blackview R30Pro Okosóra (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Blackview R30Pro okosóra nélkülözhetetlen mindennapi társ! 1,85 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a funkciók kényelmes használatát. Számos egészségfigyelő funkciót kínál, és több mint 100 sportmóddal követheti és elemezheti az edzéseit. Vízálló kialakításának köszönhetően semmilyen kihívástól sem riad vissza.

1,85 hüvelykes kijelző
Az 1,85" kijelzővel a Blackview R30Pro kényelmes használatot biztosít, tiszta és könnyen olvasható kijelzőt nyújt bármilyen helyzetben. Az okosóra lehetővé teszi a számlap megjelenésének személyre szabását is - számos elérhető design közül választhat, vagy akár saját kedvenc fényképét is feltöltheti, így az óra egyedi karaktert kap, amely tökéletesen tükrözi személyiségét.

Egészség ellenőrzés alatt
Most valós időben figyelheti egészségi állapotát és reagálhat bármilyen aggasztó tünetre! Az okosóra valós időben figyeli a pulzust, telítettséget és pulzust, pontos információkat nyújtva testéről. Ezen kívül méri a stressz szintjét, és az alvásfigyelő funkcióval követheti alvásának minőségét és időtartamát, segítve az egészséges alvási rend fenntartásában és az általános jólét javításában.

Több mint 100 sportmód
Szeretne odafigyelni fizikai állóképességére? A Blackview R30 Pro ebben segítségére lesz! Az okosóra több mint 100 sportmódot kínál, beleértve a futást, kerékpározást vagy jógát. Így kiválaszthatja kedvenc tevékenységét vagy kipróbálhat valami teljesen újat! Emellett méri a megtett lépésszámot és az elégetett kalóriákat, valamint a megtett távolságot.

Mindig naprakész
A Blackview R30Pro segítségével mindig naprakész maradhat anélkül, hogy folyamatosan ellenőrizné telefonját. Az okosóra azonnal értesíti Önt minden üzenetről és értesítésről kedvenc alkalmazásaiból. Bluetooth hívási lehetőségeinek köszönhetően szabadon fogadhat vagy indíthat hívásokat az óráról!

További képességek
Ez még nem minden, amit a Blackview R30 Pro okosóra kínál! Használja a zenelejátszó irányítási funkcióját, hogy könnyedén válthasson kedvenc dalai között anélkül, hogy kivenné a telefonját a zsebéből. Ellenőrizheti az aktuális időjárás-előrejelzést is, és használhatja a hangasszisztenst. Szeretne eltölteni egy kis időt egy hosszú utazás vagy barátokra való várakozás közben? Az R30Pro különféle játékokat kínál, hogy mindig szórakoztassa.

Gyártó: Blackview
Modell: R30Pro
Szín: Fekete
Kijelző mérete: 1,85"
Sportmódok száma: 100+
Működési idő: 5-6 nap
Akkumulátor kapacitás: 300 mAh
Töltési idő: 2,5 óra
Vízállóság: Akár 10 méterig
Bluetooth verzió: 5.2
Szíj szélesség: 20 mm
Alkalmazás: Da Fit

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett