Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931548317432 Márka: Blackview

Blackview R30Pro Okosóra (Fehér)


Cikkszám: R30Pro-white | EAN/Vonalkód: 6931548317432 | Márka: Blackview

Blackview R30Pro Okosóra (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Blackview R30Pro okosóra (fehér)

A Blackview R30Pro okosóra nélkülözhetetlen mindennapi társ! 1,85 hüvelykes kijelzőjével kényelmesen használhatja az összes funkciót. Számos egészségügyi monitoring funkciót kínál, és akár 100 sportmóddal lehetővé teszi az edzések nyomon követését és elemzését. Vízálló kialakítása bármilyen kihívástól nem riad vissza.

1,85 hüvelykes kijelző
Az 1,85 hüvelykes kijelzővel a Blackview R30Pro kényelmesen kezelhető, tiszta és könnyen olvasható kijelzőt biztosít bármilyen helyzetben. Az okosóra lehetővé teszi a számlap megjelenésének személyre szabását is - választhat a rendelkezésre álló számos dizájn közül, vagy akár feltöltheti saját kedvenc fényképét is, így a karóra egyedi karaktert kap, amely tökéletesen tükrözi személyiségét.

Egészség ellenőrzés alatt
Most valós időben figyelheti egészségét, és reagálhat bármilyen aggasztó tünetre! Az okosóra valós időben figyeli a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét és a pulzusszámot, pontos információkat nyújtva testéről. Emellett méri a stressz szintjét, és az alvásfigyelési funkcióval nyomon követheti alvásának minőségét és időtartamát, segítve az egészséges alvási ütemterv fenntartását és az általános jólét javítását.

Több mint 100 sportmód
Szeretne gondoskodni fizikai erőnlétéről? A Blackview R30 Pro segít ebben! Az okosóra több mint 100 sportmódot kínál, beleértve a futást, kerékpározást vagy a jógát. Így kiválaszthatja kedvenc tevékenységét, vagy kipróbálhat valami teljesen újat! Emellett méri a lépések számát és az elégetett kalóriákat, valamint a megtett távolságot.

Mindig naprakész
A Blackview R30Pro segítségével mindig naprakész lehet, anélkül hogy folyamatosan ellenőriznie kellene telefonját. Az okosóra azonnal értesíti Önt minden üzenetről és értesítésről kedvenc alkalmazásaitól. A Bluetooth hívás funkcióval szabadon fogadhat vagy indíthat hívásokat az óráról!

További képességek
És ez még nem minden, amit a Blackview R30 Pro okosóra kínál! A zenelejátszó vezérlő funkcióval könnyedén válthat kedvenc dalai között, anélkül hogy elő kellene vennie telefonját a zsebéből. Emellett megtekintheti az aktuális időjárás-előrejelzést és használhatja a hangasszisztenst. Hosszú utazás vagy barátok várakozása közben szeretne időt eltölteni? Az R30Pro különféle játékokat is kínál, hogy mindig szórakoztathassa Önt.

Gyártó: Blackview
Modell: R30Pro
Szín: Fehér
Kijelző mérete: 1,85"
Sportmódok száma: 100+
Működési idő: 5-6 nap
Akkumulátor kapacitása: 300 mAh
Töltési idő: 2,5 óra
Vízállóság: Akár 10 méterig
Bluetooth verzió: 5.2
Szíj szélessége: 20 mm
Alkalmazás: Da Fit

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett