Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6931548315063 Márka: Blackview

Blackview R30 Okosóra (Fekete)


Cikkszám: R30-black | EAN/Vonalkód: 6931548315063 | Márka: Blackview

Blackview R30 Okosóra (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Blackview R30 egy megbízható asszisztens a csuklóján, amely minden lépésénél támogatja Önt. A szívritmus, a telítettség, a alvás minősége, valamint egy menstruációs naptár figyelése csak néhány olyan funkció, amelyek nap mint nap segítenek egészségének és jólétének megőrzésében. Több mint 100 sportmód áll rendelkezésre, és személyre szabhatja az óra kinézetét a különféle számlaptervek közül választva.

Egészségére való odafigyelés
A Blackview R30 segítségével teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthatja egészségét! Az okosóra lehetővé teszi a szívritmus és a telítettség 24 órás megfigyelését, így gyorsan észlelheti az esetleges rendellenességeket vagy hirtelen változásokat. Az alvásfigyelő funkció segít nyomon követni az alvással töltött órák számát és pihenésének minőségét, a menstruációs naptár pedig segít nyomon követni a menstruációs ciklust.

Egészséges életmód rajongóinak
Több mint 100 sportmóddal korlátlan lehetősége van fizikai tevékenysége nyomon követésére és új edzési célok elérésére. Futás, kerékpározás vagy esetleg kosárlabdázás? A döntés az Ön kezében van! Az okosóra lépések számát, elégetett kalóriákat és megtett távolságokat is méri.

Maradjon kapcsolatban
A Blackview R30 okosóra azonnal értesíti Önt bármilyen fontos hírről vagy közösségi média értesítésről, így kapcsolatban maradhat a világgal. Ráadásul kényelmesen elutasíthatja a telefonhívásokat anélkül, hogy a telefonjához kellene nyúlnia - csak párosítsa az okosórát Bluetooth-on keresztül!

További lehetőségek
Az R30 a tökéletes mindennapi társ. Az okosórával vezérelheti telefonja zenelejátszóját, ellenőrizheti az aktuális időjárási előrejelzést vagy használhatja a stopperórát. Nyugtató légzőgyakorlatok is rendelkezésre állnak, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt és javítani az általános közérzetet.

Gyártó: Blackview
Modell: R30
Szín: Fekete
Kijelző mérete: 1,85"
Akkumulátor kapacitása: 280 mAh
Működési idő: 5 nap
Töltési idő: 2,5 óra
Sportmódok száma: 100+
Bluetooth verzió: 5.0
Vízállóság: 10 méter
Szíj szélessége: 20 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett