Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511792989 Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Venus fa és gyanta tok iPhone 15 Plus - Fekete és Piros


Cikkszám: BWD12828-0 | EAN/Vonalkód: 5907511792989 | Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Venus fa és gyanta tok iPhone 15 Plus - Fekete és Piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Plus MagSafe Bewood Unique Wenus fa és gyanta tok | Fekete/Piros

A Bewood Unique tok nemcsak egyedi kombinációja a fának és a gyantának, hanem rendkívül funkcionális megoldás is a készüléked számára. Köszönhetően az iPhone 15 Plus-hoz való precíz illeszkedésnek, teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív konstrukciója garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. Mostantól nemcsak egyedi stílust élvezhetsz, hanem a biztos tudatot is, hogy készüléked teljes mértékben védett és kész az akcióra. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionálisan és kényelmesen használható is.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Venus
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Piros, fekete

A Bewood Unique iPhone 15 Plus fa és gyanta tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat. A fa és a gyanta rendkívüli kombinációt alkotnak, és minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood Unique tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az előlapi védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon körülöleli az összes oldalt, felszívva az ütődéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon található domborítások gondosan kidolgozottak.

Egyedi - Bewood Unique tok! A fa szerkezetének és szemcséjének kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Unique tokot páratlanná. Minden darab egyedi, és nincs két egyforma. A Bewood Unique tok rendkívüli jelleget kap a gyantával való kombinációnak köszönhetően. Az ügyes festékek kiválasztása és a pontos keverési folyamat olyan hatást hoz létre, amely kiemelkedik a többi tok közül a piacon. Minden fa és gyanta kombináció egyedi és megismételhetetlen. Nemcsak a megjelenése teszi a Bewood Unique tokot különlegessé. Funkcionalitása is lenyűgöző. Minden Bewood Unique tok egyedi. A Bewood Unique tok nemcsak megjelenésében vonzó - funkcionalitása is lenyűgöző. A meghatározott telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív konstrukciója garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása megkönnyíti a készülék használatát - kényelmes és biztos fogást biztosít. A Bewood Unique tok iPhone 15 Plus készülékedhez. A Bewood Unique tok a kivételes esztétika, funkcionalitás és egyediség kombinációja. Kiváló termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionálisan és kényelmesen használható is. Ez a védelem, művészet és egyediség tökéletes kombinációja egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett