Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511786568 Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Türkiz Fa és Gyanta Tok iPhone 14 Pro Max - Türkiz és Fekete tok


Cikkszám: BWD12061-0 | EAN/Vonalkód: 5907511786568 | Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Türkiz Fa és Gyanta Tok iPhone 14 Pro Max - Türkiz és Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max MagSafe Bewood Unique Türkiz Fa és Gyanta Tok | Türkiz Fekete

A Bewood Unique tok nem csak egyedi fa és gyanta kombinációja, hanem egy rendkívül funkcionális megoldás is az Ön készülékéhez. Precíz illeszkedésének köszönhetően az iPhone 14 Pro Max teljes védelmet kap karcolások, ütődések és por ellen. A tok szilárd kialakítása garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. Mostantól nem csak egyedi stílust, hanem azt a biztos tudatot is élvezheti, hogy készüléke teljes mértékben védett és készen áll az akcióra. A Bewood Unique tok választásával biztos lehet benne, hogy telefonja nemcsak stílusosan védett, hanem a funkcionalitást és a kényelmet is élvezheti.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Türkiz
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Türkiz, fekete

A Bewood Unique iPhone 14 Pro Max fa és gyanta tok fő előnyei:
- Stílusosan védi a telefont. A fa és gyanta rendkívüli kombinációt alkot, és minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes használati kényelmet biztosít. A Bewood Unique tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt telefonjának. A rugalmas TPU szilikon mind a négy oldalon körbeöleli a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok precízen illeszkedik a telefon alakjához, és a gombokon lévő dombornyomás gondosan kialakított.

Egyedülálló - Bewood Unique tok!
A fa szerkezetének és erezetének kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Unique tokot egyedivé. Minden darab egyedi, és nincs két azonos. A Bewood Unique tok a gyantával való kombinációnak köszönhetően különleges karaktert nyer. Az ügyes festékkiválasztás és a precíz keverési folyamat révén olyan hatás jön létre, amely kiemelkedik a piacon elérhető tokok közül. Minden fa és gyanta kombináció egyedülálló és megismételhetetlen.

A Bewood Unique tok nem csak a kinézete miatt tűnik ki. Funkcionalitása is lenyűgöző. Minden Bewood Unique tok egyedi. A Bewood Unique tok nem csak megjelenésében vonzó - funkcionalitása is lenyűgöző. Egy adott telefonmodellhez való precíz illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok szilárd kialakítása garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása kényelmes és biztonságos fogást biztosít. Bewood Unique tok az Ön iPhone 14 Pro Max készülékéhez. A Bewood Unique tok a kivételes esztétikum, a funkcionalitás és az egyediség kombinációja. Különleges termék azoknak, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Unique tok választásával biztos lehet benne, hogy telefonja nemcsak stílusosan védett, hanem a funkcionalitást és a kényelmet is élvezheti. Ez a védelem, művészet és egyediség tökéletes kombinációja egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett