Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511792958 Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Saturn fa és műgyanta tok iPhone 15 Plus-hoz - Kék és Piros


Cikkszám: BWD12825-0 | EAN/Vonalkód: 5907511792958 | Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Saturn fa és műgyanta tok iPhone 15 Plus-hoz - Kék és Piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Plus MagSafe Bewood Unique Saturn fa és műgyanta tok | Kék/Piros

A Bewood Unique tok nemcsak a fa és műgyanta egyedi kombinációja, hanem rendkívül funkcionális megoldás is a készüléked számára. Precíz illeszkedésének köszönhetően az iPhone 15 Plus teljes védelmet kap a karcolásoktól, ütésektől és portól. A tok masszív felépítése tartósságot és hosszú távú használatot garantál, miközben nem korlátozza a telefon összes portjának és funkciójának hozzáférhetőségét. Mostantól nemcsak egyedi stílust élvezhetsz, hanem biztos lehetsz benne, hogy készüléked teljes védelemben részesül és készen áll minden helyzetre. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionalitást és kényelmet is élvezhetsz.

Specifikáció:- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Jupiter
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Anyag: Fa + műgyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Kék, piros

A Bewood Unique iPhone 15 Plus fa és műgyanta tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat. A fa és műgyanta rendkívüli kombinációt alkot, és minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít. A Bewood Unique tok nem zavarja az érintésmentes fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon mind a négy oldalon körülöleli a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon lévő dombornyomás gondosan meg van tervezve.

Egyedi - Bewood Unique tok! A fa szerkezetének és erezetének kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Unique tokot egyedivé. Minden darab egyedi, és nincs két egyforma. A Bewood Unique tok rendkívüli karaktert kap a műgyantával való kombináció révén. A festékek ügyes megválasztásával és a precíz keverési folyamattal olyan hatás érhető el, amely kiemelkedik a piacon elérhető más tokok közül. Minden fa és műgyanta kombináció egyedülálló és megismételhetetlen.

Nemcsak a megjelenés az, ami kiemeli a Bewood Unique tokot. A funkcionalitása is lenyűgöző. Minden Bewood Unique tok egyedi. A Bewood Unique tok nemcsak megjelenésében vonzó - funkcionalitása is lenyűgöző. Pontos illeszkedése egy adott telefonmodellhez teljes védelmet nyújt a karcolások, ütéses és porok ellen. A tok masszív felépítése tartósságot és hosszú távú használatot garantál, miközben nem korlátozza a telefon összes portjának és funkciójának hozzáférhetőségét. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása megkönnyíti a készülék használatát - kényelmes és biztonságos fogást biztosít.

Bewood Unique tok az iPhone 15 Plus-hoz. A Bewood Unique tok a kivételes esztétikát, funkcionalitást és egyediséget kombinálja. Kivételes termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionalitást és kényelmet is élvezhetsz. Ez a védelem, a művészet és az egyediség tökéletes kombinációja egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett