Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511786438 Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Pluton fa és műgyanta tok iPhone 14 Pro Max - Fekete és Kék


Cikkszám: BWD12048-0 | EAN/Vonalkód: 5907511786438 | Márka: Bewood

Bewood Unique MagSafe Pluton fa és műgyanta tok iPhone 14 Pro Max - Fekete és Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max MagSafe fa és műgyanta tok Bewood Unique Pluton | Fekete/Kék

A Bewood Unique tok nemcsak a fa és a műgyanta egyedülálló kombinációja, hanem egy rendkívül funkcionális megoldás is készülékéhez. Az iPhone 14 Pro Max-hoz való pontos illeszkedésének köszönhetően teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok szilárd felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjának és funkciójának hozzáférhetőségét. Most élvezheti nemcsak az egyedi stílust, hanem azt is, hogy készüléke teljesen védett és készen áll az akcióra. A Bewood Unique tok választásával biztos lehet benne, hogy telefonja nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes használatot is biztosít.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Pluto
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Anyag: Fa + műgyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Kék, Fekete, Fehér

A Bewood Unique iPhone 14 Pro Max fa és műgyanta tok fő előnyei:
- Stílusosan védi telefonját. A fa és a műgyanta rendkívüli kombinációt hoz létre, és minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood Unique tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az első védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt telefonjának. A rugalmas TPU szilikon körbeöleli az oldalakat mind a négy oldalon, elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok domborítása gondosan meg van tervezve.

Egyedi - Bewood Unique tok! A fa szerkezetének és erezetének kiszámíthatatlansága miatt a Bewood Unique tok egyedi. Minden darab egyedülálló, és nem lehet két egyformát találni. A Bewood Unique tok rendkívüli karaktert kap a műgyantával kombinálva. Az ügyes festékek kiválasztásának és a pontos keverési folyamatnak köszönhetően olyan hatás jön létre, amely kiemelkedik a piacon elérhető egyéb tokok közül. Minden fa és műgyanta kombináció egyedi és megismételhetetlen. Nemcsak a kinézet teszi különlegessé a Bewood Unique tokot. Funkcionalitása ugyanolyan lenyűgöző. Minden Bewood Unique tok egyedi. A Bewood Unique tok nemcsak megjelenésében vonzó - funkcionalitása ugyanolyan lenyűgöző. A meghatározott telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok szilárd felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjának és funkciójának hozzáférhetőségét. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása megkönnyíti a készülék használatát - kényelmes és biztonságos fogást biztosít. Bewood Unique tok iPhone 14 Pro Max készülékéhez. A Bewood Unique tok kivételes esztétikát, funkcionalitást és egyediséget ötvöz. Kivételes termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyéniséget és a magas színvonalat. A Bewood Unique tok választásával biztos lehet benne, hogy telefonja nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes használatot is biztosít. Tökéletes kombinációja a védelemnek, a művészetnek és az egyediségnek egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett