Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789859 Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 15 Pro Max-hoz


Cikkszám: BWD12515-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789859 | Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 15 Pro Max-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fa tok iPhone 15 Pro Max-hoz Bewood | Traveler A Bewood iPhone 15 Pro Max tok szélrózsa motívummal tökéletes megoldás az utazás, a rejtély és a vándorlás szerelmeseinek. A szélrózsa finom táncának inspirálására, ez az egyedi tok nem csak megvédi telefonját, hanem tisztelgés is a természet szépsége és a mulandóság varázsa iránti csodálat előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok harmóniát teremt a természet által kínált harmóniával, miközben kiemeli egyedi esztétikáját és életstílusát. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Pro Max-hoz, teljes védelmet nyújtva a sérülések ellen, miközben megőrzi eleganciáját. A tok tartós szerkezete hosszú távú használatot garantál, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood tok szélrózsa motívummal nem csak egy praktikus kiegészítővé válik, hanem kifejezi a természet titkai iránti szenvedélyedet és a mulandóság szimbólumát is. Harmonizál az új helyek, az ismeretlen és a megfoghatatlan felfedezése iránti szenvedélyeddel. Hadd emlékeztessen minden érintés arra, hogy az élet gyönyörű, tele kihívásokkal, de egyúttal múlékony, mint a szélrózsa finom tánca. Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max
- Anyag: Fa; Bázis: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood iPhone 15 Pro Max tok legfontosabb előnyei:
- Stílusos védelemmel látja el telefonját.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiákkal.
- Teljes kényelmet biztosít. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt telefonjának. A rugalmas TPU szilikon négy oldalán körbeöleli a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, a gombok domborítása pedig gondosan kidolgozott.

Egyedi. Az utazás szerelmeseinek érdekes tulajdonsága a saját korlátaik leküzdésére való állandó törekvés. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedülálló élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik még a mindennapi életükben is szeretnek inspiráló képekkel körülvenni magukat a természetről. Minden Bewood tok egyedi. Nem csak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi tulajdonságai is. A szilárd kidolgozás és a telefon modelljéhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolásokkal, ütésekkel és porral szemben. Ráadásul a fa, mint természetes anyag, sokk-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, mely további védelmet nyújt iPhone-jának esetleges esések esetén. Bewood tok az iPhone 15 Pro Max-hoz. A Bewood tok egy másik nagy előnye az iPhone 15 Pro Max-hoz a használat kényelme. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a szilárd és kényelmes fogást. Ezen felül a telefon minden portja és funkciója könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondania iPhone-jának egyetlen képességéről sem. A Bewood tok választásával biztos lehet benne, hogy iPhone-ja nem csak stílusosan védett lesz, hanem folyamatosan inspiráló utazásokat sugároz majd maga körül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett