Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789545 Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 15 Pro-hoz


Cikkszám: BWD12484-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789545 | Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 15 Pro-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fa tok iPhone 15 Pro-hoz Bewood | Traveler

A Bewood tok iPhone 15 Pro-hoz, szélrózsa motívummal, tökéletes választás az utazás, a rejtély és a túrázás szerelmeseinek. A szélrózsák finom táncából inspirálva ez az egyedi tok nemcsak hogy megvédi telefonodat, hanem tiszteleg is a természet szépsége és a mulandóság varázslata iránti rajongásod előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok utal a természet harmóniájára, miközben hangsúlyozza egyedi esztétikádat és életstílusodat. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Pro-hoz, teljes védelmet biztosít a sérülésekkel szemben, miközben megőrzi eleganciáját. A tok tartós kialakítása garantálja a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a hozzáférést az összes porthoz és funkcióhoz a telefonon.

A Bewood tok szélrózsa motívummal nemcsak praktikus kiegészítővé válik, hanem a természet titkai és a mulandóság szimbóluma iránti szenvedélyed kifejeződéseként is szolgál. Harmóniában van az új helyek, az ismeretlen és a megfoghatatlan felfedezése iránti szenvedélyeddel. Hagyja, hogy minden érintéssel emlékeztesse telefonod, hogy az élet gyönyörű, tele kihívásokkal, de ugyanakkor olyan mulandó, mint a szélrózsák finom tánca.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood tok iPhone 15 Pro-hoz legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiákkal.
- Teljes kényelmet biztosít a használatban. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetést, és lehetővé teszi a frontvédő üveg használatát.
- Maximális védelmet nyújt telefonodnak. Rugalmas TPU szilikon négy oldalon körbefogja a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozóaljzatokhoz. A tok tökéletesen illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon lévő dombornyomatok gondosan kidolgozottak.

Egyedi. Az egyik érdekesség az utazási rajongók között az állandó törekvés a saját határok átlépésére. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandot és egyedülálló élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítés azok számára, akik még a mindennapokban is inspiráló képeket szeretnének maguk körül látni a természetből. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája bámulatos, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A masszív kidolgozás és a telefonmodellhez való precíz igazítás teljes védelmet nyújt karcok, ütések és por ellen. Emellett a fa, mint természetes anyag, ütéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, amely további védelmet nyújt iPhone-odnak esés esetén.

Egy másik nagy előnye a Bewood tok iPhone 15 Pro-hoz az a használati kényelem. Ergonomikus kialakításának és precíz kidolgozásának köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a szilárd és kényelmes fogást. Ezen felül az összes telefonport és funkció könnyen elérhető, így nem kell lemondanod iPhone-od képességeiről. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspirációval is körülvesz, ami folyamatosan elkísér téged.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett