Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789231 Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 15 Plus készülékhez tok


Cikkszám: BWD12453-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789231 | Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 15 Plus készülékhez tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fa tok iPhone 15 Plus készülékhez Bewood | Traveler

A Bewood tok iPhone 15 Plus készülékhez, szélrózsa motívummal, tökéletes megoldás az utazás, a rejtély és a barangolás szerelmeseinek. A finom szélrózsák táncát idéző egyedi tok nemcsak a telefonodat védi, hanem tiszteletet is ad a természet szépsége és az elmúlás varázsa iránti rajongásodnak. Legmagasabb minőségű fából készült, ez a tok a természet harmóniáját hozza el, miközben kiemeli egyedi esztétikai érzékedet és életstílusodat. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Plus készülékhez, teljes védelmet nyújt a sérülések ellen, miközben megőrzi eleganciáját. A tartós konstrukciónak köszönhetően hosszú távú használatot biztosít, anélkül, hogy korlátozná a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood szélrózsa motívumos tok nemcsak praktikus kiegészítővé válik, hanem a természet titkai iránti szenvedélyed és az elmúlás szimbóluma iránti rajongásod kifejezésévé is. Harmóniában van a vágyaddal, hogy új helyeket, ismeretleneket és megfoghatatlanokat fedezz fel. Engedd, hogy minden egyes érintés emlékeztessen arra, hogy az élet gyönyörű, tele kihívásokkal, de ugyanakkor olyan mulandó, mint a szélrózsák finom tánca.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood iPhone 15 Plus tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiákban.
- Teljes komfortot biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja meg az érintésmentes fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon körbeveszi az eszközt, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon található dombornyomások gondosan készültek.

Egyedi. Az utazás szerelmeseiről az egyik érdekes tény, hogy folyamatosan törekszenek saját korlátaik leküzdésére. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és a különleges élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik mindennapi életükben is szívesen veszik körül magukat a természet inspiráló képeivel. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája bűvöl el, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kivitelezés és a pontos illeszkedés a telefonmodellhez teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Ráadásul a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt az iPhone-nak egy esetleges esés során.

Bewood tok az iPhone 15 Plus készülékedhez.

A Bewood tok iPhone 15 Plus készülékhez rendkívüli előnye a használat kényelme. Ergonómikus kialakításának és pontos kidolgozásának köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a szilárd és kényelmes fogást. Ráadásul a telefon összes portja és funkciója könnyen elérhető, így nem kell feláldoznod az iPhone képességeinek semelyikét sem. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspirációval is körülvéve, amely minden pillanatban veled tart.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett