Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511769820 Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 14 Plus - Világosbarna ###


Cikkszám: BWD10221-0 | EAN/Vonalkód: 5907511769820 | Márka: Bewood

Bewood Traveler Merbau fa tok iPhone 14 Plus - Világosbarna ###


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus fa tok Bewood | Traveler

A Bewood iPhone 14 Plus tok szélrózsa motívummal tökéletes megoldás az utazás, a rejtély és a túrázás szerelmeseinek. A szélrózsák finom táncából inspirálva ez az egyedi tok nemcsak megvédi telefonját, de tiszteleg is a természet szépsége és a múlandóság varázsa iránti csodálata előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok a természet nyújtotta harmóniát idézi, miközben kiemeli egyedi esztétikáját és életstílusát. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Plus modellhez, teljes körű védelmet nyújt a sérülések ellen, megőrizve eleganciáját. A tok tartós kialakítása garantálja a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjának és funkciójának hozzáférhetőségét. A Bewood szélrózsa motívummal ellátott tok nemcsak egy praktikus kiegészítő, de kifejezi szeretetét a természet rejtelmei és a múlandóság szimbóluma iránt is. Harmóniában van azzal a szenvedéllyel, hogy új helyeket fedezzen fel, az ismeretlent és a megfoghatatlant. Hadd emlékeztessen minden érintés arra, hogy az élet gyönyörű, tele kihívásokkal, de múlandó, mint a szélrózsák finom tánca.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A legfontosabb előnyök a Bewood tok esetén iPhone 14 Plus-hoz:
- Stílusosan védi telefonját.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést a MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít használat közben. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetést, és lehetővé teszi az előlapi védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt telefonjának. Rugalmas TPU szilikon öleli körül az oldalakat mind a négy oldalon, elnyelve az eséseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltő porthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, a gombok domborítása pedig gondosan kidolgozott.

A Bewood tok különlegessége, hogy az utazás szerelmeseinek állandó törekvése önmaguk korlátainak leküzdése. Ez egy olyan embercsoport, aki értékeli a kihívásokat, kalandokat és egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik a mindennapokban is inspiráló természetképekkel szeretnék körülvenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefonmodellhez való precíz illeszkedés teljes körű védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Ráadásul a fa, mint természetes anyag, ütéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt az iPhone-jének az esetleges esések során.

A Bewood tok iPhone 14 Plus készülékéhez nemcsak kivételes kényelmet nyújt a használat során. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztos és kényelmes fogást. Emellett a telefon összes portja és funkciója könnyen elérhető marad, így nem kell lemondania az iPhone képességeiről. A Bewood tok választásával biztos lehet benne, hogy az iPhone-ja nemcsak stílusosan védett, hanem állandó inspirációt nyújt az utazás szerelmeseinek is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett