Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511770000 Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree Fa Tok iPhone 14 Pro - Világosbarna


Cikkszám: BWD10239-0 | EAN/Vonalkód: 5907511770000 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree Fa Tok iPhone 14 Pro - Világosbarna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Bewood Fa Tok | Mandala

A Bewood Mandala tok az művészi finomság és a mély történelmi jelentés kombinációja. A mandalák távoli spirituális hagyományokból származnak, ahol az univerzumot, a harmóniát és az egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nemcsak esztétikájával nyűgöz le, hanem mély üzenetével is. A buddhista mandalák az egységet, a ciklikusságot és az élet bonyolultságát szimbolizálják. A tok részleteinek precíz gravírozása hangsúlyozza a mandala művészi értékét, miközben megőrzi annak történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus formája biztosítja a kényelmes használatot, és a tartós kivitelezés hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak praktikus védelem, hanem a spirituális szimbolika és mély értékek hordozásának módja is. A Bewood termékei környezetbarátak, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válassz egy Mandala motívumos tokot, és adj egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet a telefonodhoz.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Rózsaszín

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 14 Pro számára:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes használati kényelmet biztosít. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az előlapi védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon mind a négy oldalon körbeöleli a készüléket, elnyeli az ütések erejét, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon lévő kidomborodások gondosan kialakítottak.

Egyedi. Az utazás szerelmeseinek egyik érdekes jellemzője a saját határaik leküzdésére való folyamatos törekvés. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik inspiráló természetképekkel szeretnék körül venni magukat mindennapi életükben is. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefonmodell pontos illeszkedése teljes körű védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Ezenfelül, a fa természetes anyagként ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt iPhone-od számára esés esetén. A Bewood tok különleges előnye az iPhone 14 Pro számára a használati kényelem is. Az ergonomikus tervezésnek és a precíz befejezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztonságos és kényelmes fogást biztosítva. Ezenkívül, az összes port és funkció könnyen elérhető, így nem kell lemondanod iPhone-od semmilyen képességéről sem. Ha a Bewood tokot választod, biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspirációval körülvett, amely mindig veled van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett