Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511770345 Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree Fa Tok iPhone 14 Pro Max - Világos Barna


Cikkszám: BWD10273-0 | EAN/Vonalkód: 5907511770345 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree Fa Tok iPhone 14 Pro Max - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max Bewood Fa Tok | Mandala A Bewood Mandala tok az művészi kifinomultság és mély történelmi jelentőség kombinációja. A mandalák távoli spirituális hagyományokból származnak, ahol az univerzumot, harmóniát és egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nem csak esztétikájával kápráztat el, hanem mély üzenetével is. A szanszkrit "mandala" szó "kört" jelent, és klasszikus, geometrikus mintáikról ismert, amelyek évszázadok óta meditációs eszközök és spirituális fejlődés szimbólumai. A mandala minden részlete saját jelentéssel bír - a központi pont, amely az egységet jelképezi, egészen a bonyolult mintázatokig, amelyek az élet összetettségét és annak ciklikusságát képviselik. A mandala részleteinek precíz gravírozása kihangsúlyozza a művészi értéket, miközben megőrzi történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus kialakítása biztosítja a használat kényelmét, és a tartós konstrukció hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nem csak praktikus védelem, hanem a spirituális szimbolika és mély értékek hordozásának módja is. A Bewood termékek környezetbarátok, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válasszon mandala motívumos tokot, és adjon egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet telefonjának Specifikáció:- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Rózsaszín szín
A legfontosabb előnyök a Bewood iPhone 14 Pro Max tok számára:
- Stílusosan védi a telefonját.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az előlapvédelmi üveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonjának. A rugalmas TPU szilikon körbefogja az eszközt mind a négy oldalon, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok dombornyomása gondosan kidolgozott.
Egyedi. Az utazás szerelmeseinek egyik érdekes ténye az önmaguk határainak átlépésére való állandó törekvés. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandokat és egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítés azok számára, akik mindennapi életükben is szeretnék magukat inspiráló természeti képekkel körülvenni. Minden Bewood tok egyedi. Nem csak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem kivételes védelmi előnyei is. Az erős kivitelezés és a telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt karcolások, ütések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, jó ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami tovább védi az iPhone készülékét esés esetén. Bewood tok az iPhone 14 Pro Max készülékéhez. A Bewood iPhone 14 Pro Max tok kiemelkedő előnye a használat kényelme is. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva biztonságos és kényelmes fogást. Emellett a telefon összes portja és funkciója könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondania az iPhone képességeiről. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehet benne, hogy iPhone-ja nem csak stílusosan védett, hanem olyan utazási inspirációval van körülvéve, amely mindig elkíséri Önt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett