Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511769325 Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree fa tok iPhone 14-hez - Világos barna


Cikkszám: BWD10171-0 | EAN/Vonalkód: 5907511769325 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Tree fa tok iPhone 14-hez - Világos barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 fa tok Bewood | Mandala A Bewood Mandala tok az művészi kifinomultság és a mély történelmi jelentés kombinációja. A mandaláknak távoli spirituális hagyományokban gyökerező voltuk van, ahol az univerzumot, harmóniát és egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nemcsak esztétikájával, hanem mély mondanivalójával is lenyűgöz. A mandalák, amelyek szanszkritul "kört" jelentenek, klasszikus, geometrikus mintáikról ismertek, amelyek évszázadok óta meditációs eszközök és a spirituális fejlődés szimbólumai. A mandala minden részletének saját jelentése van – a központi ponttól kezdve, amely az egységet szimbolizálja, egészen a bonyolult mintákig, amelyek az élet összetettségét és ciklikusságát képviselik. A tok részleteinek precíz gravírozása hangsúlyozza a mandala művészi értékét, miközben megőrzi annak történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus formája biztosítja a használat kényelmét, és a tartós kialakítás hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak praktikus védelem, hanem egy módja annak is, hogy spirituális szimbolikát és mély értékeket hordozzunk. A Bewood termékek környezetbarátok, felelős forrásból származó fából készülnek. Válasszon egy Mandala motívummal ellátott tokot, és adjon egyedi jelleget és inspiráló spirituális üzenetet telefonjához.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Rózsaszín

A Bewood tok legfontosabb előnyei az iPhone 14-hez:
- Stílusosan védi a telefont.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést a MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet nyújt a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az előlapi védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonnak. A rugalmas TPU szilikon mind a négy oldalán körbeveszi a készüléket, elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a gombokhoz és az aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok dombornyomása gondosan van kialakítva.

Egyedi. Az utazás szerelmeseinek egyik érdekes tulajdonsága, hogy folyamatosan keresik saját korlátaik meghaladását. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik a természet inspiráló képeit szeretnék körülvenni mindennapi életükben. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely további védelmet nyújt iPhone-nak esés esetén.

Bewood tok az iPhone 14-hez. A Bewood tok rendkívüli előnye az iPhone 14-hez a használat kényelme is. Az ergonomikus kialakításának és a precíz befejezésének köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Ezenkívül az összes port és funkció könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondania az iPhone képességeiről. A Bewood tok választásával biztos lehet benne, hogy iPhone-ja nemcsak stílusos védelmet élvez, hanem mindig az utazás inspirációi veszik körül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett