Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511738895 Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Fa Fliptok iPhone 13 - Világos Barna Tok


Cikkszám: BWD08652-0 | EAN/Vonalkód: 5907511738895 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Apple Fa Fliptok iPhone 13 - Világos Barna Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 13 Bewood Fa Tok | Mandala

A Bewood Mandala tok egyesíti a művészi finomságot és a mély történelmi jelentést. A mandalák távoli spirituális hagyományokban gyökereznek, ahol az univerzumot, harmóniát és egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készül, ez a tok nem csupán esztétikai szempontból lenyűgöző, hanem üzenetének mélységével is. A szanszkrit nyelv szerint a mandala "kört" jelent, és klasszikus, geometrikus mintázatai évezredek óta meditációs eszközökként és spirituális fejlődés szimbólumaiként szolgálnak. A mandala minden részletének saját jelentése van – a központi ponttól, amely az egységet jelképezi, a bonyolult mintákig, amelyek az élet összetettségét és ciklikusságát tükrözik. A tok precíz gravírozása kiemeli a mandala művészeti értékét, miközben megőrzi történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonómikus formája biztosítja a kényelmes használatot, és tartós szerkezete hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak gyakorlatias védelem, hanem egy spirituális szimbolikával és mély értékekkel teli kiegészítő is. A Bewood termékek környezetbarátak, felelősségteljes forrásokból származó fából készülnek. Válassz egy Mandala mintás tokot, és add telefonodhoz egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 13
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Rózsaszín

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 13-hoz:
- Stílusosan védi telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít használat közben. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon a készülék négy oldalán körbeöleli a telefont, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon található dombornyomás gondosan kidolgozott.
- Egyedi. Az utazás szerelmeseinek egyik érdekes tulajdonsága a saját határaik áthágása iránti állandó törekvés. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandokat és egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik mindennapi életükben is inspiráló természeti képekkel szeretnék körülvenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kialakítás és a pontos illeszkedés a telefon modelljéhez teljes védelmet biztosít a karcolások, ütések és por ellen. Továbbá, a fa mint természetes anyag ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely további védelmet nyújt iPhone-odnak leesés esetén. Bewood tok az iPhone 13-hoz. A Bewood tok rendkívüli előnye az iPhone 13-hoz a használat kényelme is. Az ergonómikus kialakításnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézben, biztosítva a biztos és kényelmes fogást. Továbbá, az összes port és a telefon funkciói könnyen hozzáférhetők, így nem kell lemondanod iPhone-od bármely képességéről. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspirációval körülvett, amely mindig veled van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett