Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511769660 Márka: Bewood

Bewood Mandala Almafa Fa Tok iPhone 14 Plus - Világos Barna


Cikkszám: BWD10205-0 | EAN/Vonalkód: 5907511769660 | Márka: Bewood

Bewood Mandala Almafa Fa Tok iPhone 14 Plus - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus Fa Tok Bewood | Mandala

A Bewood Mandala tok az művészi kifinomultság és a mély történelmi jelentés kombinációja. A mandalák távoli spirituális hagyományokból erednek, ahol az univerzumot, harmóniát és egységet szimbolizálják. A legmagasabb minőségű fából készült tok nemcsak esztétikumával, hanem mély üzenetével is lenyűgöz. A mandalák, amelyek szanszkritül "kört" jelentenek, klasszikus, geometriai mintáikról ismertek, amelyek évszázadok óta meditációs eszközök és a spirituális fejlődés szimbólumai. A mandala minden részlete saját jelentéssel bír - a középpont, amely az egységet jelképezi, a bonyolult mintákig, amelyek az élet komplexitását és ciklikusságát reprezentálják. A tokon lévő részletek precíz gravírozása hangsúlyozza a mandala művészi értékét, miközben megőrzi történelmi szépségét és spirituális mélységét. A tok ergonomikus formája kényelmet biztosít a használat során, és tartós kialakítása hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak praktikus védelem, hanem egy módja is annak, hogy spirituális szimbolikát és mély értékeket vigyél magaddal. A Bewood termékek környezetbarátak, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válassz egy Mandala motívummal ellátott tokot, és adj egyedi karaktert és inspiráló spirituális üzenetet telefonodnak.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Rózsaszín szín

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 14 Plus-hoz:
- Stílusosan védi telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon körbeveszi mind a négy oldalt, elnyeli az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombokon lévő domborítás gondosan van kialakítva.

Egyedi. Az utazás szerelmeseinek egyik érdekes jellemzője a saját korlátaik legyőzésének állandó törekvése. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azoknak az embereknek, akik inspiráló természeti képekkel akarják körülvenni magukat még a mindennapokban is. Minden Bewood tok egyedi. Nem csak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kivitelezés és a telefon modellhez való precíz illeszkedés teljes védelmet biztosít a karcolások, ütődések és por ellen. Emellett a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami tovább védi iPhone-odat az esések esetén. Bewood tok az iPhone 14 Plus-hoz. A Bewood tok rendkívüli előnye az iPhone 14 Plus-hoz a használat kényelme is. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz befejezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a stabil és kényelmes fogást. Emellett a telefon minden portja és funkciója könnyen elérhető, így nem kell lemondanod az iPhone lehetőségeiről. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem olyan utazási inspirációk is körülvesznek, amelyek mindig veled vannak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett